Mindhalálig zene

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
All That Jazz
Év:
1979
Játékidő:
123 perc
imdb_icon értékelés:
7.8
Kategória:
Szereplők:
Jessica Lange (Angelique), Roy Scheider (Joe Gideon), Kathryn Doby (Kathryn), Erzsebet Foldi (Michelle), Deborah Geffner (Victoria), Cliff Gorman (Davis Newman), Robert Hitt (Ted Christopher), Anthony Holland (Paul Dann), Irene Kane (Leslie Perry (as Chris Chase)), William LeMassena (Jonesy Hecht), Leland Palmer (Audrey Paris), Ann Reinking (Kate Jagger), Michael Tolan (Dr. Ballinger), Ben Vereen (O'Connor Flood), Max Wright (Joshua Penn)
Megtekintések:
59 (4)
Leírás:
Joe Gideon táncos, színész, koreográfus, rendező, a Broadway ünnepelt sztárja. Mindez azon az áron, hogy megállás nélkül dolgozik, és egyik cigarettáról gyújt a másikra. Gideon kétségbeesetten igyekszik örök fiatal maradni, próbálja tartani a lépést a trónkövetelőkkel. Most is két munkán dolgozik, a Broadway-musicalen és a hollywoodi filmjének vágásán. A barátnője, a volt felesége és a lánya próbálja őt visszarántani a szakadék széléről, de már késő, a kimerült szív nem bírja az állandó stresszt.
Elérhető megtekintő linkek: 3
subtitle green mark Megnyitás DVD openload.co Megtekintő link 2018-05-19
subtitle green mark Megnyitás DVD vidoza.net Megtekintő link 2018-11-04
subtitle green mark Megnyitás DVD 1fichier.com Letöltő link 2018-11-04

Mindhalálig zene (1979) online, Mindhalálig zene (1979) letöltés, Mindhalálig zene (1979) teljes film, Mindhalálig zene (1979) online film, Mindhalálig zene (1979) online nézése, Mindhalálig zene (1979) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.