A megváltás

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Salvation
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2014
Játékidő:
92 perc
imdb_icon értékelés:
6.7
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Jonathan Pryce (Mayor Nathan Keane), Eric Cantona (Corsican), Douglas Henshall (Sheriff Mallick), Sean Cameron Michael (Lester), Mads Mikkelsen (Jon Jensen), Jeffrey Dean Morgan (Henry Delarue), Mikael Persbrandt (Peter Jensen), Eva Green (Madelaine), Michael Raymond-James (Paul Delarue), José Domingos (Mr. Raul Delgado (as Jose Domingos)), Alexander Arnold (Voichek Borowski), Toke Lars Bjarke (Kresten Jensen), Carel Nel (Stagecoach Whip), Nanna Øland Fabricius (Marie Jensen), Kobus Swanepool (Stagecoach Gunman)
Megtekintések:
390 (85)
Leírás:
A főhős egy Jon nevű dán telepes (Mads Mikkelsen), aki már hét éve az USA-ban él, és most végre a felesége és kisfia is csatlakozik hozzá. Ahogyan a nő és a férfi üdvözlik egymást a vonatállomáson, azt tanítani lehetne korszak- és karakterábrázolás tekintetében is: váltanak egy pillantást, és máris tudjuk, micsoda kötelék van köztük, miközben az is világos, hogy errefelé nem szokás az érzelmeskedés. A családi idillt azonban hamar szétrobbantja két részeges bandita erőszakos cselekedete, ami bosszúgyilkosságok egész láncolatát indítja be.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

A megváltás (2014) online, A megváltás (2014) letöltés, A megváltás (2014) teljes film, A megváltás (2014) online film, A megváltás (2014) online nézése, A megváltás (2014) film letöltés

Hozzászólások

2018-11-30 17:03:08 - jackhustaty brutal jo film