Pál, Krisztus apostola

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Paul, Apostle of Christ
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2018
Játékidő:
108 perc
imdb_icon értékelés:
6.6
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Joanne Whalley (Priscilla), Jim Caviezel (Luke), John Lynch (Aquila), Manuel Cauchi (Ananias), Anthony Edridge (Severus), James Faulkner (Paul), Noah Huntley (Publius), Yorgos Karamihos (Saul of Tarsus), Olivier Martinez (Mauritius Gallas), Alessandro Sperduti (Cassius), Henry Holland (Young Saul of Tarsus), Antonia Campbell-Hughes (Irenica), André Agius (Stephen), Kenneth Spiteri (Eubulus), Alexandra Vino (Octavia), John-Paul Pace (Christian Man), Erica Muscat (Christian Woman), Jacob Daniel Groth (Young Christian Man)
Megtekintések:
1,312
Leírás:
Pál,Krisztus apostola két férfi története. Luke, barátja és orvosa, kockáztatja az életét, amikor Rómába vándorol, hogy meglátogassa Pál-t, akit fogva tartanak Nero legszígorubb,legkegyetlenebb börtönben.Nero eltökélt szándéka az,hogy megszabadítsa Róma keresztényeit, és nem fojtja el őket a lehető legkegyetlenebb módon. Mielőtt Pál halálos ítéletét kihirdetik, Luke elhatározza, hogy egy másik könyvet ír, amely részletezi az "Út" kezdetét, és azt, hogy mi lesz a gyülekezetként. Láncokba verődnek Paul belső küzdelmei,aki már túl sok szenvedést élt át.A hajótörést,az éhezést,a megkövezést,az éhséget és a szomjat,a hideget és az expozíciót. Mégis,amikor a halálos kivégzését várja,múltbeli áldozataik árnyékát kísértette.Egyedül a sötétben, azon tűnődik,hogy elfelejtették-e... és van-e ereje a jó befejezéshez. Két férfi küzd egy császár ellen és az emberi szellem gyengeségeivel annak érdekében, hogy Jézus Krisztus evangéliumát hírdesse és annak üzenetét terjessze a világnak.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Paul.Apostle.of.Christ.2018.BDRip.x264.HuN-No1 1.33 GB 2023-09-12
21:39:24
Elérhető megtekintő linkek: 17

Hozzászólások

2018-06-30 13:04:16 - ricsicsi 1 Imádom a monumentális,történelmi,mély,komoly mondanivalójú,bibliai témájú filmeket,nagyon tetszett ez is.Köszönjük szépen!

2018-06-28 04:34:04 - irene777 1 nagyon elethu a bibliahoz….nagyon nagy film..kosszonom!

2018-05-08 12:11:01 - vrobi9 1 Jó film lesz szerintem!