Még egy kis pánik

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Analyze That
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2002
Játékidő:
96 perc
imdb_icon értékelés:
5.9
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Robert De Niro (Paul Vitti), Billy Crystal (Ben Sobel), Lisa Kudrow (Laura Sobel), Cathy Moriarty (Patti LoPresti (as Cathy Moriarty-Gentile)), Joseph Bono (Wiseguy), Joey Diaz (Ducks (as Joey 'Coco' Diaz)), Scott Dillin (Prison Guard (as Scotty Dillin)), Jerome Le Page (Convict), Henry Morales-Ballet (Prison Guard), Ted Neustadt (Rabbi), Thomas Rosales Jr. (Coyote), Joe Viterelli (Jelly), Brian Rogalski (Earl), John F. Gooding (Prison Guard), Patrick Marcune (Prison Guard)
Megtekintések:
112 (61)
Leírás:
Paul Vitti, a rettegett maffiavezér egy nap igencsak meglepi őreit a börtönben: bárgyú mosollyal fel-alá mászkál, és időről-időre nótára gyújt. Ha Vitti musicalszámokat kezd el dalolni a cellájában, vajon ki máshoz fordulhatnak az illetékesek, mint a pszichiáteréhez? Sobel doktor hiába tiltakozik, gyorsan megszületik döntés: Vitti beköltözik Sobel házába, hogy alapos kezelésnek vesse alá magát. Mi lesz ebből?! Nos, csak semmi pánik! Újra együtt a furcsa páros a nagysikerű Csak egy kis pánik második részében. Vitti (Robert De Niro) ezúttal készen áll, hogy új életet kezdjen, messze a maffia világától - legalábbis ezt állítja. Gyenge idegzetű pszichiátere, Ben Sobel (Billy Crystal) azonban nem biztos benne, hogy ez a született bűnöző valaha is jó útra térhet.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

Még egy kis pánik (2002) online, Még egy kis pánik (2002) letöltés, Még egy kis pánik (2002) teljes film, Még egy kis pánik (2002) online film, Még egy kis pánik (2002) online nézése, Még egy kis pánik (2002) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.