Ki vagy, Doki? 5. évad 11. rész

Beágyazott videó
cover
Év:
2005
Játékidő:
45 perc
imdb_icon értékelés:
8.7
Szereplők:
Nicholas Briggs (Daleks), Peter Capaldi (The Doctor), Billie Piper (Rose Tyler), David Tennant (The Doctor), Paul Kasey (Ood Sigma), Freema Agyeman (Martha Jones), Matt Smith (The Doctor), Jenna Coleman (Clara), Karen Gillan (Amy Pond), Ruari Mears (Cyberman), Arthur Darvill (Rory), Kevin Hudson (Cyberman)
Megtekintések:
14,123 (92)
Leírás:
Rose Tyler (Billie Piper), a csinos fiatal lány egy londoni áruházban dolgozik. Egy napon véres, megmagyarázhatatlan események tanúja lesz, és veszélybe kerül az ő élete is. Azonban felbukkan egy rejtélyes férfi (Christopher Eccleston), aki magát nemes egyszerűséggel Doktornak nevezi, és aki nem csak őt menti meg... Rose rövid időn belül egy lázas és mozgalmas csata közepén találja magát, ahol a tét nem más, mint a Föld és az emberiség megmentése. A lány hamar rájön, hogy új barátja még annál is különösebb, mint ahogy ő gondolta. A Doktor ugyanis képes utazni térben és időben, hogy felvegye a harcot az ellenséggel. Amennyiben Rose vele tart, tanúja lehet a Föld jövőbeni pusztulásának, találkozhat Charles Dickens-szel a múltban és szembesülhet olyan eseményekkel, amelyeket előtte lehetetlennek hitt. Csupán egy dolog biztos: ez az utazás egy életen át tart.
Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:
Epizód:

5. évad 11. rész

subtitle green mark Megnyitás DVD toltsd-fel.xyz Megtekintő link 2018-04-12
Epizód:
Epizód:
Epizód:

Ki vagy, Doki? 5. évad 11. rész online, Ki vagy, Doki? 5. évad 11. rész letöltés, Ki vagy, Doki? 5. évad 11. rész online film, Ki vagy, Doki? 5. évad 11. rész online sorozat, Ki vagy, Doki? 5. évad 11. rész online nézése, Ki vagy, Doki? 5. évad 11. rész film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.