Marmaduke - A kutyakomédia

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Marmaduke
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2010
Játékidő:
87 perc
imdb_icon értékelés:
4.2
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Sam Elliott (Chupadogra (voice)), Kiefer Sutherland (Bosco (voice)), Fergie (Jezebel (voice)), Marlon Wayans (Lightning (voice)), Owen Wilson (Marmaduke (voice)), Steve Coogan (Raisin (voice)), Judy Greer (Debbie Winslow), George Lopez (Carlos (voice)), Damon Wayans Jr. (Thunder (voice)), Lee Pace (Phil Winslow), Emma Stone (Mazie (voice)), Christopher Mintz-Plasse (Giuseppe (voice)), Caroline Sunshine (Barbara Winslow), Finley Jacobsen (Brian Winslow), Mandy Haines (Sarah Winslow)
Megtekintések:
157 (60)
Leírás:
A család kicsi kutyája hatalmasra nőtt, mindenkinél erősebb és a legtöbbeknél makacsabb lett. Marmaduke, a játékos kedvű dán dog nyomát romok és káosz jelzi, meg sok nevetés. Amikor gazdái, Winslow-ék úgy döntenek, hogy Kaliforniába költöznek, Marmaduke elhatározza, hogy ő is új életet kezd: az új szomszédságban eljátssza a született falkavezért, csak hogy elnyerhesse a gyönyörű afgán agár, Jezebel szívét. De hősünk igazából nem harcra termett. Beletelik kis időbe, és sok őrült, izgalmas kalandba, míg rájön, hogy akár cicaszívvel is nagykutya lehet bárki, a lényeg, hogy vállalja önmagát.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

Marmaduke - A kutyakomédia (2010) online, Marmaduke - A kutyakomédia (2010) letöltés, Marmaduke - A kutyakomédia (2010) teljes film, Marmaduke - A kutyakomédia (2010) online film, Marmaduke - A kutyakomédia (2010) online nézése, Marmaduke - A kutyakomédia (2010) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.