A bárányok hallgatnak

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Silence of the Lambs
Év:
1991
Játékidő:
118 perc
imdb_icon értékelés:
8.6
Kategória:
Rendező:
Készítők:
Szereplők:
Jodie Foster (Clarice Starling), Anthony Hopkins (Dr. Hannibal Lecter), Scott Glenn (Jack Crawford), Lawrence A. Bonney (FBI Instructor), Don Brockett (Friendly Psychopath), Frankie Faison (Barney), Anthony Heald (Dr. Frederick Chilton), Kasi Lemmons (Ardelia Mapp), Leib Lensky (Mr. Lang), Stuart Rudin (Miggs), George 'Red' Schwartz (Mr. Lang's Driver (as Red Schwartz)), George 'Red' Schwartz (Mr. Lang's Driver), Frank Seals Jr. (Brooding Psychopath), Maria Skorobogatov (Young Clarice (as Masha Skorobogatov)), Maria Skorobogatov (Young Clarice), Lawrence T. Wrentz (Agent Burroughs), Jeffrie Lane (Clarice's Father)
Megtekintések:
284 (34)
Leírás:
Dr. Hannibal "Kannibál" Lecter az egyik legveszedelmesebb pszichopata gyilkos. Évek óta szigorúan őrzött börtönben ül, de az FBI-nak most a segítségére van szüksége. Valaki ugyanis a módszereit utánozza, és remélik, hogy az őrült orvos segítségükre tud lenni. Clarice Starling különleges ügynök kapja a feladatot, hogy férkőzzön Dr. Lecter bizalmába, és próbálja meg rávenni a segítségre. Ám a dolog nem ilyen egyszerű: Dr. Lecter nem csak őrült, de hihetetlenül intelligens is, így Clarice-nek nincs könnyű dolga.

A bárányok hallgatnak (1991) online, A bárányok hallgatnak (1991) letöltés, A bárányok hallgatnak (1991) teljes film, A bárányok hallgatnak (1991) online film, A bárányok hallgatnak (1991) online nézése, A bárányok hallgatnak (1991) film letöltés

Hozzászólások

2018-02-28 10:36:20 - badboykiller Ellenőrizve (badboykiller): 2018.02.28.