Machete

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2010
Játékidő:
105 perc
imdb_icon értékelés:
6.6
Kategória:
Szereplők:
Robert De Niro (Senator McLaughlin), Steven Seagal (Torrez), Don Johnson (Von), Jeff Fahey (Booth), Cheech Marin (Padre), Danny Trejo (Machete), Jessica Alba (Sartana), Ara Celi (Reporter), Lindsay Lohan (April), Michelle Rodriguez (Luz), Daryl Sabara (Julio), Tom Savini (Osiris Amanpour), Gilbert Trejo (Jorge), Shea Whigham (Sniper), Billy Blair (Von's Henchman)
Megtekintések:
201 (116)
Leírás:
Úgy nézett ki, mint bármelyik munkás az utcán, a tökéletes balek, aki elviszi a balhét. Csakhogy õ volt Machete, a legenda, gyilkos ösztönnel és páratlan képességekkel. Miután összetûzésbe került egy Torrez nevû hírhedt mexikói drogbáróval, Machete Texasba költözött, de a korrupt elit hálózata utolérte, és tõrbe csalta: egy szenátor lelövése miatt körözni kezdik. Machete tisztázni akarja nevét, de többen is az útjában állnak: Benz, a könyörtelen üzletember, az õrült Von és kisebb hadserege, és Sartana, a gyönyörû bevándorlási hivatalnok. Akadnak segítõi is: a lázadó szellemû, szexi taco árus, Luz, és Padre, a pap, aki az imádság mellett a pisztolyforgatásban is otthon van. Golyózápor, véresõ és széttört szívek övezik az utat, melyen Machete elindul, hogy leszámoljon Torrezzel egy utolsó, mindent eldöntõ összecsapásban.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

Machete (2010) online, Machete (2010) letöltés, Machete (2010) teljes film, Machete (2010) online film, Machete (2010) online nézése, Machete (2010) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.