Mary Poppins

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1964
Játékidő:
139 perc
imdb_icon értékelés:
7.8
Készítők:
Rendező:
Szereplők:
Julie Andrews (Mary Poppins), Dick Van Dyke (Bert / Mr. Dawes Senior (as Navckid Keyd)), Jane Darwell (The Bird Woman), Elsa Lanchester (Katie Nanna), Hermione Baddeley (Ellen - Maid), Karen Dotrice (Jane Banks), Matthew Garber (Michael Banks), Glynis Johns (Mrs. Winnifred Banks), Arthur Malet (Mr. Dawes Junior), Reginald Owen (Admiral Boom), Reta Shaw (Mrs. Brill - Cook), David Tomlinson (Mr. George W. Banks), Arthur Treacher (The Constable), Ed Wynn (Uncle Albert), James Logan (Bank Doorman)
Megtekintések:
375 (118)
Leírás:
1910-et írunk és nagy a felfordulás a Banks család háza táján. A nevelőnő ugyanis váratlanul távozott, így a két gyerek, Jane és Michael a szüleikre maradnak. Mrs. Banks harcos szüfrazsett és nem sok ideje jut a gyermekekre, ám férje, aki fontos állásban dolgozik egy bankban, még kevesebbet tud a családjával törődni. Mr. Banks fel akar adni egy hirdetést a Timesban, hogy új nevelőnőt keressen. Közben váratlanul megfordul a szél és a keleti széllel megérkezik Mary Poppins is, akinek feltűnik, mennyi szigorú arcú asszony várakozik a Banks porta előtt. Ők azok, akik jelentkeztek az álláshirdetésre, ám amikor pontban nyolckor eldördül a szomszédban lakó admirális ágyúja, mind eltűnnek, így Mary Poppins marad az egyedüli jelölt. A fiatal lány még Mr. Banks-t is megfélemlíti egy csöppet, aki így beleegyezik, hogy ő legyen a gyerekek nevelőnője.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

Mary Poppins (1964) online, Mary Poppins (1964) letöltés, Mary Poppins (1964) teljes film, Mary Poppins (1964) online film, Mary Poppins (1964) online nézése, Mary Poppins (1964) film letöltés

Hozzászólások

2018-12-28 11:36:31 - ricsicsi Szuper film,köszönjük!Kedves,aranyos,bájos,szeretettel teli.