Találd ki, ki jön vacsorára

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Guess Who's Coming to Dinner
Év:
1967
Játékidő:
108 perc
imdb_icon értékelés:
7.8
Kategória:
Rendező:
Készítők:
Író:
Szereplők:
Katharine Hepburn (Christina Drayton), Spencer Tracy (Matt Drayton), Sidney Poitier (John Prentice), Virginia Christine (Hilary St. George), Grace Gaynor (Judith), Roy Glenn (Mr. Prentice (as Roy E. Glenn Sr.)), Alexandra Hay (Carhop), Tom Heaton (Peter), Katharine Houghton (Joey Drayton), Cecil Kellaway (Monsignor Ryan), D'Urville Martin (Frankie), Skip Martin (Delivery Boy), Barbara Randolph (Dorothy), Beah Richards (Mrs. Prentice), Isabel Sanford (Tillie (as Isabell Sanford))
Megtekintések:
66 (23)
Leírás:
Joey Drayton és John Prentice már évek óta szerelmesek egymásba, ám a lány szülei nem nézik jó szemmel ezt a kapcsolatot. Igaz, még sohasem találkoztak John-nal. Matt és Christina Drayton azonban nem is tervezték, hogy meg kellene ismerkedni a fiúval. Joey azonban máshogy gondolja ezt. Ezért titokban meghívja szerelmét egy közös vacsorára a szüleivel. A szülőknek pedig elég csak annyit tudni a vendégről, hogy kiléte "meglepetés". A konzervatív értékeket valló, tipikus amerikainak számító házaspárnak azzal a ténnyel kell szembesülnie, hogy lányuk vőlegénye színesbőrű. A fiatalembert az sem teszi elfogadhatóvá a szemükben, hogy tiszteletbenálló orvos, aki minden bizonnyal megfelelően gondját tudná viselni lányuknak. A házaspár ellenérzéseit a fiú szülei is osztják: ők sem nézik jó szemmel a fiatalok házasságát... A máig érvényes mondanivalót hordozó film izgalmas látlelet a hétköznapi rasszizmus veszélyes következményeiről.

Találd ki, ki jön vacsorára (1967) online, Találd ki, ki jön vacsorára (1967) letöltés, Találd ki, ki jön vacsorára (1967) teljes film, Találd ki, ki jön vacsorára (1967) online film, Találd ki, ki jön vacsorára (1967) online nézése, Találd ki, ki jön vacsorára (1967) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.