Hárman a slamasztikában

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Seems Like Old Times
Év:
1980
Játékidő:
102 perc
imdb_icon értékelés:
6.7
Kategória:
Rendező:
Készítők:
Író:
Szereplők:
Chevy Chase (Nicholas Gardenia), Goldie Hawn (Glenda Parks), Charles Grodin (Ira Parks), Marc Alaimo (B.G.), T.K. Carter (Chester), Harold Gould (Judge John Channing), Ed Griffith (Policeman), George Grizzard (Governor), Robert Guillaume (Fred), David Haskell (Policeman), Jerry Houser (Gas Station Attendant), Chris Lemmon (Policeman), Judd Omen (Dex), Yvonne Wilder (Aurora De La Hoya), Bill Zuckert (Gas Station Attendant)
Megtekintések:
54 (33)
Leírás:
Nick Gardenia (Chevy Chase) sikeres író, aki éppen új regényén dolgozik, ám a valóság túlszárnyalja még az ő képzeletét is. Nick hamarosan alvilági alakok fogságába kerül, akik arra kényszerítik, hogy raboljon ki egy bankot. És a bankrablás még csak az egyszerűbb feladat! Nicknek menekülnie kell, s szorult helyzetében nem fordulhat máshoz, mint exfeleségéhez, Glendához (Goldie Hawn). Glenda, a jótét lélek, akinek minden kóbor eben megesik a szíve, a házában nyüzsgő kutyák mellé Nicket is befogadja, pedig új férje, a szigorú elveket valló ügyész (Charles Grodin) nem ismer kegyelmet.

Hárman a slamasztikában (1980) online, Hárman a slamasztikában (1980) letöltés, Hárman a slamasztikában (1980) teljes film, Hárman a slamasztikában (1980) online film, Hárman a slamasztikában (1980) online nézése, Hárman a slamasztikában (1980) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.