Marston professzor és a két Wonder Woman

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Professor Marston and the Wonder Women
Év:
2017
Játékidő:
108 perc
imdb_icon értékelés:
7.1
Kategória:
Készítők:
Rendező:
Szereplők:
Oliver Platt (M.C. Gaines), Connie Britton (Josette Frank), Forry Buckingham (Doctor), Maggie Castle (Dorothy Roubicek), JJ Feild (Charles Guyette), Monica Giordano (Mary), Rebecca Hall (Elizabeth Marston), Alexa Havins (Molly Stewart), Stacy Fischer (Linda), Luke Evans (William Moulton Marston), Christopher Jon Gombos (Fred Stewart (as Chris Gombos)), Bella Heathcote (Olive Byrne), Chris Conroy (Brant Gregory), Sharon Kubo (Kate), Allie Gallerani (Sara)
Megtekintések:
959 (161)
Leírás:
Dr. William Marston, a Harvard Pszichológia Karának professzora találta fel a modern hazugságvizsgálót, amelyet rendőrség is alkalmaz. Dr. Marston ezen felül arról is ismert, hogy ő találta ki a Wonder Woman-t. Marston többszerelműségben élt feleségével, Elizabeth-tel, aki szintén pszichológus és feltaláló volt, valamint Olive Byrne-nel, egykori diákjával. Ez a nem hétköznapi kapcsolat vezetett a hazugságvizsgáló feltalálásához. Feltételezhetően Elizabeth és Olive karakterei szolgáltak Wonder Woman alapjául. Marston végül 1947-ben bőrrákban halt meg, de a két nő a férfi halála után is együtt maradt, és együtt is nevelték fel Marston gyermekeit.

Marston professzor és a két Wonder Woman (2017) online, Marston professzor és a két Wonder Woman (2017) letöltés, Marston professzor és a két Wonder Woman (2017) teljes film, Marston professzor és a két Wonder Woman (2017) online film, Marston professzor és a két Wonder Woman (2017) online nézése, Marston professzor és a két Wonder Woman (2017) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.