Lesz ez még így se!

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
As Good as It Gets
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1997
Játékidő:
139 perc
imdb_icon értékelés:
7.7
Kategória:
Rendező:
Készítők:
Írók:
Szereplők:
Helen Hunt (Carol Connelly), Jack Nicholson (Melvin Udall), Skeet Ulrich (Vincent), Cuba Gooding Jr. (Frank Sachs), Greg Kinnear (Simon Bishop), Shirley Knight (Beverly), Bernadette Balagtas (Caterer), Ross Bleckner (Carl), Jaffe Cohen (Partygoer), Lupe Ontiveros (Nora), Bibi Osterwald (Neighbor Woman), Yeardley Smith (Jackie), Jill the Dog (Verdell (as Jill)), Billy the Dog (Supporting Dog (as Billy)), Timer the Dog (Supporting Dog (as Timer))
Megtekintések:
241 (48)
Leírás:
Melvin hóbortos alak, csak az irodalomnak él. Kétségtelenül ő a világ legkiállhatatlanabb alakja, akinek beteges mániáitól mindenki falra mászik. Talán örökre meg is maradna mogorva magányában, ha szomszédját, a festőművészt ki nem rabolnák és felismerhetetlenné nem vernék. De Simon kórházba kerül és bájos kiskutyája egyedül marad. Melvin viseli gondját a kutyusnak, aki nagyon jól érzi magát új otthonában. Ezzel lőttek a nyugalomnak. Az embergyűlölő Melvin steril kis világát másfelől is veszély fenyegeti, Carol, a bájos pincérnő személyében. Három különös sors szálai futnak össze egy röpke hétvégére, hogy megtapasztalják a mindennapi valós és álgondok mögött az élet napos oldalát. Melvin kétségbeesetten igyekszik fenntartani jól bevált elviselhetetlenségét, de ez egyre kevésbé sikerül neki.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

Lesz ez még így se! (1997) online, Lesz ez még így se! (1997) letöltés, Lesz ez még így se! (1997) teljes film, Lesz ez még így se! (1997) online film, Lesz ez még így se! (1997) online nézése, Lesz ez még így se! (1997) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.