Rémségek könyve

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Urban Legend
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1998
Játékidő:
99 perc
imdb_icon értékelés:
5.6
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Robert Englund (Professor Wexler), Robert Englund (Professor William Wexler), Rebecca Gayheart (Brenda), Rebecca Gayheart (Brenda Bates), Jared Leto (Paul), Jared Leto (Paul Gardener), Alicia Witt (Natalie), Alicia Witt (Natalie Simon), Vince Corazza (David Evans), Joshua Jackson (Damon), Joshua Jackson (Damon Brooks), Tara Reid (Sasha), Tara Reid (Sasha Thomas), Loretta Devine (Reese), Loretta Devine (Reese Wilson), Danielle Harris (Tosh), Danielle Harris (Tosh Guaneri), Kay Hawtrey (Library Attendant), J.C. Kenny (Weather Woman), Balázs Koós (Nerdy Guy), Gord Martineau (David McAree), Gord Martineau (Newsman), John Neville (Dean Adams), Julian Richings (Janitor), Julian Richings (Weird Janitor), Michael Rosenbaum (Parker), Michael Rosenbaum (Parker Riley), Angela Vint (Bitchy Girl), Natasha Gregson Wagner (Michelle Mancini)
Megtekintések:
853
Leírás:
Egy elhagyott egyetemi könyvtárszobában porosodik a Rémségek könyve. Az a könyv, amely felsorolja mindazokat a véres bűntényeket, amiket valaha amerikai egyetemeken elkövettek. Wexler professzor (Robert Englund) előadássorozatot szervez, hogy bebizonyítsa, hogy a véres legendák milyen nevetséges képtelenségek. Csakhogy egy sötét este egy diáklány szörnyű gyilkosság áldozatává válik, majd egy fiatal srácot találnak holtan. Az egészben az a legrémisztőbb, hogy minden haláleset megfelel egy fejezetnek a Rémségek könyvéből.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Remsegek.Konyve.1998.BDRip.x264.HUN-gyontato 827.92 MB 2020-10-05
13:02:11
subtitle
SD/HUN
green mark Urban.Legend.1998.BDRip.XviD.Hungarian-CONiS 1.32 GB 2021-10-12
20:48:16
Elérhető megtekintő linkek: 12

Hozzászólások

2021-01-02 17:32:45 - bedeistvanbenjamin 1 Ezzel a hasonló stílusú filmmel is megakarták lovagolni az akkoriban készült 96-os Sikoly és 97-es Tudom,mit tettél tavaly nyáron sikereit,és szerencséjükre összejött nekik.De ellentétben a Sikollyal,aminek csupán az első része nézhető,a Tudom,mit tettél tavaly nyáron,aminek még a 2. része már csupán alig-alig,de azért még nézhető,ennek a filmnek ez és a 2. része is abszolút nézhető,sőt,a 2. része még sokkalta is jobb mint ez az első,viszont a 3. részéről már szót se érdemes mondani,annyira nézhetetlen lett.