iZombie 1. évad 1. rész

Beágyazott videó
cover
Év:
2015
Játékidő:
42 perc
imdb_icon értékelés:
7.9
Készítők:
Szereplők:
Robert Buckley (Major Lilywhite), Malcolm Goodwin (Clive Babineaux), Rose McIver (Olivia Moore), Bryce Hodgson (Don E), David Anders (Blaine DeBeers), Jessica Harmon (Dale Bozzio), Aly Michalka (Peyton Charles), Rahul Kohli (Ravi Chakrabarti)
Megtekintések:
1,240 (183)
Leírás:
A sorozat főszereplője Olivia "Liv" Moore, ígéretes karrier előtt álló orvostanhallgató. Ám váratlan dolog történik vele... Meghal, és zombiként kell tovább tengetnie "életét". Ahogy minden zombi, ő is agyat zabál, ám esetében nem egy embereket gyilkoló sánta, oszlásnak indult külsejű élőhalottról beszélünk. Liv egy teljesen átlagos külsejű lány, aki, hogy éhségét csillapíthassa, elszegődik rezidensnek egy hullaházba, hogy a már elhunyt emberek agyával lakjon jól. Ám meglepetésként éri, mikor rájön, a megevett agyakkal az elhunyt korábbi emlékeit és személyiségjegyeit is megkapja. Amikor a hullaházba új rendőr érkezik, a kicsit szétszórt Clive Babineaux nyomozó személyében, Liv eldönti, szeretne jó zombi lenni, így az áldozatok emlékeit felhasználva segít neki a gyilkosságok megoldásában. Közben barátja, és egyben hullaházi munkatársa Riv segítségével azt kutatja, mi állhat az átváltozása mögött, és hogyan lehetne újra élő ember. A cselekmény hátterét a megoldásra váró bűnügyek és a zombi lét mindennapos küzdelmei adják. A fő szál Liv karakterfejlődése, a lányok tipikus, mindennapi problémáival, új "élethelyzettel" való küzdelme, humorral fűszerezve. Ám a sorozat igazi erőssége a narratíva. Ahogy a frissen zombivá változott Liv saját szemszögéből mutatja be vívódásait, érzéseit, döntéseinek miértjét, vagy épp bánja meg korábbi tetteit.

iZombie 1. évad 1. rész online, iZombie 1. évad 1. rész letöltés, iZombie 1. évad 1. rész online film, iZombie 1. évad 1. rész online sorozat, iZombie 1. évad 1. rész online nézése, iZombie 1. évad 1. rész film letöltés

Hozzászólások

2018-12-13 23:45:36 - hzoli4 Most kezdte épp el a 3. évadot a rtl spike. Reméljük hamarosan fent lesz majd.

2018-06-14 06:36:23 - killer90125 3. évadnak lesz szinkronizálása mostanság?

2018-01-03 16:54:18 - rebus1101 Nem is rossz:)