A bosszú harcosa

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Born to Defense
Év:
1986
Játékidő:
92 perc
imdb_icon értékelés:
5.8
Kategória:
Rendező:
Készítők:
Szereplők:
Jet Li (Jet), Keith Anthony ((voice)), Wing Cho (), Cam Clarke ((voice)), John DeMita (Jet (voice)), Kerry Gutierrez ((voice)), Dean Harrington (US Marine), Mark King (GI Blue), Peter Doyle ((voice)), Kaiming Chen (), Jessica Gee-George ((voice) (as Jessica Gee)), Grant George ((voice)), Dongyu Fan (), Yin Geng (), Zhanghe Gao ()
Megtekintések:
232 (37)
Leírás:
1945, Kína. A háború véget ért. Jet (Jet Li), a leszerelt katona Csing Tao-ban telepedik le, hogy új életet kezdjen. Ebben az időben még az amerikai hadsereg is a városban állomásozott. Egy éjjel az arrogáns amerikai tiszt, Hans (Kurt Roland Petersson) vad kocsikázás közben elgázol egy járókelőt. Jet megpróbál segíteni a sebesültön, és így harcba keveredik egy csoport amerikai tiszttel. Akkor Jet legyőzi a tiszteket, ám ettől kezdve az amerikaiak könyörtelen üldözői lesznek és Jetnek végül az életéért kell megküzdenie.

A bosszú harcosa (1986) online, A bosszú harcosa (1986) letöltés, A bosszú harcosa (1986) teljes film, A bosszú harcosa (1986) online film, A bosszú harcosa (1986) online nézése, A bosszú harcosa (1986) film letöltés

Hozzászólások

2018-11-19 11:08:55 - GRIFF A vev.io- s link okés! A film al-, ill. másik címe, "A gyűlölet ára"!