Én, Tonya

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
I, Tonya
Év:
2017
Játékidő:
120 perc
imdb_icon értékelés:
7.5
Rendező:
Készítők:
Író:
Szereplők:
Allison Janney (LaVona), Allison Janney (LaVona Golden), Bobby Cannavale (Hard Copy Producer), Bobby Cannavale (Martin Maddox), Catherine Dyer (CBS Reporter), Julianne Nicholson (Diane Rawlinson), Bojana Novakovic (Dody Teachman), Jason Davis (Al), Sebastian Stan (Jeff), Sebastian Stan (Jeff Gillooly), Joshua Mikel (Heckling Spectator), Suehyla El-Attar (Skater Mom), Margot Robbie (Tonya), Margot Robbie (Tonya Harding), Paul Walter Hauser (Shawn), Paul Walter Hauser (Shawn Eckhardt), Heather Williams (Australian Reporter), Evan George Vourazeris (Diner Parton), Amy Fox (Skating Judge), Caitlin Carver (Nancy Kerrigan), Mckenna Grace (Tonya (8-12 Yrs)), Mckenna Grace (Young Tonya Harding), Cory Chapman (Chris), Fi Dieter (Midori Ito / Skater), Maizie Smith (Tonya (3 1 / 2 Yrs)), Mea Allen (Snooty Girl), Renah Gallagher (Press Reporter)
Megtekintések:
3,351 (297)
Leírás:
Tonya Harding bulvártörténete a kilencvenes évek amerikai médiaeseményeinek egyik legnagyobb port kavart sztorija volt. A tehetséges fiatal műkorcsolyázó karrierje ragyogóan ívelt felfelé, amelyben a sportoló elszántsága mellett elvitathatatlan része volt a nem éppen finomkodó nevelési és edzői módszereket alkalmazó szabad szájú anyjának. Aztán Tonya egy nap megismerkedett egy férfival, s az élete innentől meredeken más irányt vett. Például egy, legnagyobb riválisa elleni merényletig. Tonya egyszeriben a legnagyobb közellenséggé vált, pedig lehet, hogy ő is csak egy áldozat volt, neveltetése és ex-pasija áldozata. Az Én, Tonya az események szatirikus feldolgozása. Vagy lehet, hogy az élet ennyire abszurd fordulatokra volt képes?

Én, Tonya (2017) online, Én, Tonya (2017) letöltés, Én, Tonya (2017) teljes film, Én, Tonya (2017) online film, Én, Tonya (2017) online nézése, Én, Tonya (2017) film letöltés

Hozzászólások

2018-07-27 22:18:38 - bushido Érdekes, hogy erről szól maga a film is: Ez imdb 7.5, a Deadpool2 és társai meg 8.0 !?!?
Ez kell az embereknek a sok agyatlanság! Az igazi FILM-ek, amik valamiről szólnak és van egy kis itelligencia bennük, alig tudják visszakeresni a forgatási költséget a jegypénztáraknál!

2018-02-20 04:38:51 - vektor78 A film nagyon jó lett,a mi korosztályunk emlékszik rá és a botrányra,de ennyire közelről nem ismertük a történetét. Szegénynek nem volt elég az anyja. Fiatalon belemenekült előle egy rossz házasságba,a férje meg tönkretette az életét és a karrierjét. Nagyon elszomorító ami vele történt kb csoda,h nem lett öngyilkos. Pár napig halogattam hogy megnézzem,olyan katasztrófák miatt mint a fekete párduc meg a világ összes pénze,de hiba volt ez a film többszörösen jobb bármelyik mostani filmtől. Kivéve a három óriásplakát ebbing határában,ezt mindenképpen ajánlom a film értelmiségnek,-nem a marveles agyelszívott okostelefon függő húszéveseknek. Bár ez nekem több szempontból is jobban tetszett. 10/8.4

2018-02-15 12:48:16 - lajos32 Az alsó openload link égetett felirattal van:)

2018-02-15 09:24:59 - aranyzsozso A mai napon magyar szinkronnal...!!!!