A célszemély 5. évad 10. rész

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Person of Interest
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2011
Játékidő:
43 perc
imdb_icon értékelés:
8.4
Készítők:
Szereplők:
Jim Caviezel (John Reese), Amy Acker (Root), Kevin Chapman (Lionel Fusco), Michael Emerson (Harold Finch), Taraji P. Henson (Joss Carter), Sarah Shahi (Sameen Shaw)
Megtekintések:
3,309 (826)
Leírás:
A titokzatos milliárdos Mr. Finch (Michael Emerson) kifejlesztett a kormány számára egy különleges számítógépet, amelynek a segítségével meg lehet akadályozni különféle bűncselekményeket, terrorfenyegetéseket. Később munkát ajánl a halottnak hitt, speciális katonai alakulatoknál szolgáló, korábbi kormányügynöknek, John Reese-nek (Jim Caviezel), hogy dolgozzanak össze, tisztítsák meg New York utcáit a bűnözőktől és védjék meg az ártatlanokat. Azonban a találmány egyelőre nem képes meghatározni, hogy kivel fog jó vagy rossz dolog történni, így a célszemélyről nem lehet előre tudni, hogy épp áldozat vagy maga az elkövető.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

A célszemély 5. évad 10. rész online, A célszemély 5. évad 10. rész letöltés, A célszemély 5. évad 10. rész online film, A célszemély 5. évad 10. rész online sorozat, A célszemély 5. évad 10. rész online nézése, A célszemély 5. évad 10. rész film letöltés

Hozzászólások

2019-03-17 22:36:02 - Gustty A baj az, hogy minden feltöltés hibás. Vagy képileg vagy szinkron hibák vannak benne.Váltakozik a magyar és angol szöveg.Sajnálatos.Akkro inkább nem kellett volna feltölteni.