A célszemély 4. évad 19. rész

Beágyazott videó
cover
Év:
2011
Játékidő:
43 perc
imdb_icon értékelés:
8.4
Készítők:
Szereplők:
Jim Caviezel (John Reese), Amy Acker (Root), Kevin Chapman (Lionel Fusco), Michael Emerson (Harold Finch), Taraji P. Henson (Joss Carter), Sarah Shahi (Sameen Shaw)
Megtekintések:
2,962 (683)
Leírás:
A titokzatos milliárdos Mr. Finch (Michael Emerson) kifejlesztett a kormány számára egy különleges számítógépet, amelynek a segítségével meg lehet akadályozni különféle bűncselekményeket, terrorfenyegetéseket. Később munkát ajánl a halottnak hitt, speciális katonai alakulatoknál szolgáló, korábbi kormányügynöknek, John Reese-nek (Jim Caviezel), hogy dolgozzanak össze, tisztítsák meg New York utcáit a bűnözőktől és védjék meg az ártatlanokat. Azonban a találmány egyelőre nem képes meghatározni, hogy kivel fog jó vagy rossz dolog történni, így a célszemélyről nem lehet előre tudni, hogy épp áldozat vagy maga az elkövető.

A célszemély 4. évad 19. rész online, A célszemély 4. évad 19. rész letöltés, A célszemély 4. évad 19. rész online film, A célszemély 4. évad 19. rész online sorozat, A célszemély 4. évad 19. rész online nézése, A célszemély 4. évad 19. rész film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.