A célszemély 1. évad 8. rész

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Person of Interest
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2011
Játékidő:
43 perc
imdb_icon értékelés:
8.4
Készítők:
Szereplők:
Jim Caviezel (John Reese), Amy Acker (Root), Kevin Chapman (Lionel Fusco), Michael Emerson (Harold Finch), Taraji P. Henson (Joss Carter), Sarah Shahi (Sameen Shaw)
Megtekintések:
3,832 (1,010)
Leírás:
A titokzatos milliárdos Mr. Finch (Michael Emerson) kifejlesztett a kormány számára egy különleges számítógépet, amelynek a segítségével meg lehet akadályozni különféle bűncselekményeket, terrorfenyegetéseket. Később munkát ajánl a halottnak hitt, speciális katonai alakulatoknál szolgáló, korábbi kormányügynöknek, John Reese-nek (Jim Caviezel), hogy dolgozzanak össze, tisztítsák meg New York utcáit a bűnözőktől és védjék meg az ártatlanokat. Azonban a találmány egyelőre nem képes meghatározni, hogy kivel fog jó vagy rossz dolog történni, így a célszemélyről nem lehet előre tudni, hogy épp áldozat vagy maga az elkövető.

HuncutCsajok

Hozzászólások

2019-05-08 16:04:48 - klorant A szinkron hiba nem a feltöltő hibája. A szinkront megrendelő tévécsatorna a korhatáros jeleneteket kivágatta, és csak arra készített magyar verziót. Sajnos ez némileg ront a film élvezhetőségén de ettől még köszönet a feltöltésért. Ez a szörnyű műsorszerkesztés eredménye, főleg azokon a csatornákon tapasztalható, ahol jórészt teljesen előre programozott az adás. Emlékezzünk a mondat vagy szó közben beugró reklámokra...

2019-03-17 22:36:02 - Gustty 1 A baj az, hogy minden feltöltés hibás. Vagy képileg vagy szinkron hibák vannak benne.Váltakozik a magyar és angol szöveg.Sajnálatos.Akkro inkább nem kellett volna feltölteni.