Aranyélet 2. évad 4. rész

Beágyazott videó
cover
Év:
2015
Játékidő:
60 perc
imdb_icon értékelés:
9.0
Kategória:
Szereplők:
Zsolt Anger (Hollós), Zoltán Rajkai (Géza Zebegényi), Zoltán Seress (Kálmán Csér), Szabolcs Thuróczy (Attila), Éva Vándor (Klári), Zsolt Végh (Feri Gáll), Zsolt Végh (Gáll Feri), Eszter Ónodi (Janka), Mária Erdélyi (Aunt Éva), Lídia Danis (Jakab Erika), Lídia Danis (Lt. Erika Jakab), Artur Szõcs (Nándor Tomcsa), Laura Döbrösi (Mira), Attila Ifj. Vidnyánszky (Young Attila), Franciska Farkas (Oszi), Renátó Olasz (Márk)
Megtekintések:
4,907
Leírás:
Miklósiék irigylésre méltó életet élnek. A családfő sikeres vállalkozó, a feleség egy hajléktalanokat segítő alapítványnál önkénteskedik. Lányuk osztályelső, és még a család feketebáránya, a lázadó kamasz fiú is igazi tehetség, épp a rapkarrierje beindításán ügyködik. A fényűző aranyélet azonban csak látszat. Miklósiék gondosan eltitkolják, hogy súlyos hiteltartozásuk van; hogy a luxusvilla, amiben laknak, a család maffiózó barátjáé; és hogy kisebb-nagyobb bűncselekményekből tartják fenn az életszínvonalukat. Amikor elérkezik a pillanat, hogy a családfő besokall, és elhatározza, hogy jó útra tér, az idill hamar semmivé foszlik. Kiderül, hogy mindenkinek eltérő elképzelései vannak a boldogulásról.
Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:
Epizód:

2. évad 4. rész

subtitle green mark Megnyitás DVD toltsd-fel.xyz Megtekintő link 2018-03-07

Aranyélet 2. évad 4. rész online, Aranyélet 2. évad 4. rész letöltés, Aranyélet 2. évad 4. rész online film, Aranyélet 2. évad 4. rész online sorozat, Aranyélet 2. évad 4. rész online nézése, Aranyélet 2. évad 4. rész film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.