Az orosz bárka

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Russkiy kovcheg
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2002
Játékidő:
99 perc
imdb_icon értékelés:
7.4
Rendező:
Szereplők:
Sergey Dreyden (The Stranger (The Marquis de Custine)), David Giorgobiani (Orbeli), Leonid Mozgovoy (The Spy), Alla Osipenko (Herself), Elena Rufanova (First Lady), Maksim Sergeev (Peter the Great), Yelena Spiridonova (Second Lady), Artyom Strelnikov (Talented Boy), Natalya Nikulenko (Catherine the Great), Lev Eliseev (Himself), Mariya Kuznetsova (Catherine The Great), Oleg Khmelnitsky (Himself), Tamara Kurenkova (Herself (Blind Woman)), Aleksandr Chaban (Boris Piotrovsky), Mikhail Piotrovsky (Himself (Hermitage Director))
Megtekintések:
282 (217)
Leírás:
Egy kortárs orosz filmrendező váratlanul a szentpétervári Ermitázsban találja magát, ráadásul a XVII. században. Egy francia diplomata társaságában különböző korszakokba cseppen, és mielőtt a viharos események és a sors csavarai visszaengednék a jelenbe, kísérőjével bepillanthatnak az orosz birodalmat egykor markukban tartó uralkodók életébe. Miközben a két férfi szenvedélyesen vitatja meg a látottakat, az egyetlen beállításban, vágás nélkül felvett, elsöprő erejű jelenetekben cárok és cárnék vonulnak végig. A francia diplomata lenézi ugyan az orosz civilizációt, de azért gyakran kimutatja a titokzatos és egzotikus ország iránt érzett csodálatát is. A filmrendező szavaiban pedig az a megosztottság tükröződik, amivel az orosz emberek az európai kultúrát egyszerre elfogadják és elutasítják.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

Az orosz bárka (2002) online, Az orosz bárka (2002) letöltés, Az orosz bárka (2002) teljes film, Az orosz bárka (2002) online film, Az orosz bárka (2002) online nézése, Az orosz bárka (2002) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.