A kolosszus

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Colossal
Év:
2016
Játékidő:
109 perc
imdb_icon értékelés:
6.2
Készítők:
Rendező:
Szereplők:
Anne Hathaway (Gloria), Carlos Joe Costa (Old Man), Tim Blake Nelson (Garth), Jason Sudeikis (Oscar), Rukiya Bernard (Maggie), Dan Stevens (Tim), James Yi (Fund Raiser Man), Austin Stowell (Joel), Sarah Surh (Mother), Melissa M. Montgomery (Waitress (as Melissa Montgomery)), Christine Lee (Seoul Waitress), Hannah Cheramy (Young Gloria), Alyssa Dawson (Reporter), Nathan Ellison (Young Oscar), Haeun Hannah Cho (Little Girl), Melissa Montgomery (Waitress)
Megtekintések:
424 (306)
Leírás:
Gloria, a New Yorkban élő, munkanélküli party girl összeveszik az érzékeny barátjával, Timmel. Elhatározza, hogy abbahagyja az önpusztító életmódot, és visszatér a szülővárosába, hogy új életet kezdjen. Találkozik a gyermekkori barátjával, Oscarral, akinek van egy bárja és néhány ivós cimborája. Hiába a szándék, Gloria folytatja az ivást. Időközben a világ másik felén egy gigászi kolosszus megtámadja Szöul városát. Egy éjszaka Gloria rájön, hogy a tudatával képes irányítani a szörnyeteget.

A kolosszus (2016) online, A kolosszus (2016) letöltés, A kolosszus (2016) teljes film, A kolosszus (2016) online film, A kolosszus (2016) online nézése, A kolosszus (2016) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.