Álmatlanság

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Sleepless
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2017
Játékidő:
95 perc
imdb_icon értékelés:
5.6
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Dermot Mulroney (Rubino), Jamie Foxx (Vincent), Gabrielle Union (Dena), Steve Coulter (Frazzled Concierge), Tim Rigby (Larry), Sala Baker (Benik), Scoot McNairy (Novak), David Harbour (Dennison), Tim Connolly (McFerrin), Michelle Monaghan (Bryant), T.I. (Sean (as Tip 'T.I.' Harris)), Tess Malis Kincaid (Demanding New Yorker), Octavius J. Johnson (Thomas), Drew Sheer (Anderson), Elijah Everett (Bathroom Attendant)
Megtekintések:
940 (720)
Leírás:
Fáradt, kiégett férfi (Al Pacino) érkezik egy alaszkai kisvárosba. A Los Angeles-i rendőrség nyomozója, és azért küldték erre az isten háta mögötti helyre, hogy segítsen megtalálni egy brutális gyilkosság tettesét. Ezen a vidéken éjfélkor sem megy le a nap. Mindent elborít a köd, állandó a hideg és a bizonytalanság. A nyomozó le sem tudja hunyni a szemét. Miközben az őrült elkövetőre vadászik, saját, eltitkolt bűne is nyomasztja. Csak későn fedezi fel, hogy e kettő összefügg, a gyilkos (Robin Williams) játszik vele. Kínozza, dróton rángatja, és nem hagyja aludni. Már túl jól ismerik egymást ahhoz, hogy ne tudnák: valamelyiküknek pusztulnia kell.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló
Hozzászólások

2019-01-28 17:40:26 - SlevinKelevra Köszönöm a feltöltést ("A város tele van mocskos zsarukkal... Vincent Downsnak is megvannak a saját kis titkai. Miután tudta nélkül eltulajdonít valamit, ami a helyi maffiavezért illeti, elrabolják a fiát. Downs csakhamar a törvény másik oldalán találja magát, és semmitől sem riad vissza, hogy megmentse a fiút. Csakhogy a maffia minden áron holtan akarja látni a férfit.":wink:

2018-07-16 12:54:11 - Toto37 A linkek stimmelnek a képpel és az előzetessel. De a leírás az azonos című 2002-ben készült filmé, Al Pacino főszereplésével. Speciel én ezt a filmet kerestem :) Az eredeti egy norvég film, 1997-ből.

2018-01-26 00:17:26 - badboykiller Ellenőrizve (badboykiller): 2018.01.25.