A belső ember

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Inside Man
Év:
2006
Játékidő:
129 perc
imdb_icon értékelés:
7.6
Rendező:
Készítők:
Szereplők:
Jodie Foster (Madeleine White), Denzel Washington (Detective Keith Frazier), Willem Dafoe (Captain John Darius), Christopher Plummer (Arthur Case), Victor Colicchio (Sergeant Collins), Kim Director (Stevie), Chiwetel Ejiofor (Detective Bill Mitchell), Peter Frechette (Peter Hammond), Peter Gerety (Captain Coughlin), Clive Owen (Dalton Russell), Bernie Rachelle (Chaim (as Bernard Rachelle)), Bernie Rachelle (Chaim), James Ransone (Steve-O), Gerry Vichi (Herman Gluck), Cassandra Freeman (Sylvia), Carlos Andrés Gómez (Steve)
Megtekintések:
556 (256)
Leírás:
A rejtélyes Dalton kiagyalja a tökéletes bankrablás tervét, és merész akciója során több tucat embert ejt túszul az épületben. Frazier, a kőkemény nyomozó kapja a feladatot, hogy tárgyaljon a zseniális bűnözővel. Ahogy a veszedelmes macska-egér játék kezd kibontakozni, Frazier gyanút fog, hogy ebben az ügyben talán nem minden az, aminek látszik. Ráadásul felbukkan a színen a felsőbb érdekeket képviselő Madaline, aki kiszámíthatatlanságával még tovább bonyolítja az amúgy is robbanásveszélyes helyzetet.

A belső ember (2006) online, A belső ember (2006) letöltés, A belső ember (2006) teljes film, A belső ember (2006) online film, A belső ember (2006) online nézése, A belső ember (2006) film letöltés

Hozzászólások

2018-09-16 22:18:42 - Katina Ez egy nagyon jó film!
10/8