Eladó a családom

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Joneses
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2009
Játékidő:
96 perc
imdb_icon értékelés:
6.4
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
David Duchovny (Steve Jones), Demi Moore (Kate Jones), Glenne Headly (Summer Symonds), Lauren Hutton (KC), Gary Cole (Larry Symonds), Joe Narciso (Henry), Ric Reitz (Bob Jones), Chris Williams (Billy), L. Warren Young (Detective Gardner), Robert Pralgo (Alex Bayner), Tiffany Morgan (Melanie Bayner), Jenson Goins (Ami), Amber Heard (Jenn Jones), Christine Evangelista (Naomi Madsen), Andrew DiPalma (Will), Benjamin Hollingsworth (Mick Jones), Hayes Mercure (Tim Madsen), Norma Kuhling (Beth)
Megtekintések:
646
Leírás:
A Jones házaspár az amerikai középosztály szimbóluma: sikeres pár, jól fizető munka, két kamasz gyerek, kertvárosi otthon. A divatdiktátor Kate egyszerre dekoratív, szexi és lenyűgöző. Az üzletember Steve mindent összegrundolt már, ami a kényelmes élethez kell, a nagyszerű feleséget és a rengeteg high-tech kütyüt is beleértve. Persze a két kölyök, Jenn és Mick is el van látva minden jóval, menő cuccal, remek autóval, digitális technikával. A szomszédok próbálnak lépést tartani Jonesékkal. Ám lassacskán kiderül, hogy a tökéletes család álcája mögött miféle titok lappang.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark The.Joneses.2009.BDRiP.XviD.HuN-PpB 1.47 GB 2014-12-05
18:04:54
Elérhető megtekintő linkek: 15

Hozzászólások

2020-02-15 18:52:34 - akokeny Valóban érdemes megnézni a filmet, elgondolkodtató! A Dalai Láma, mikor megkérdezték, mi az ami leginkább meglepi az emberiséggel kapcsolatban, ezt válaszolta:
"Az ember. Mert feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét.
És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy elfelejti élvezni a jelent; az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha soha nem halna meg, és aztán úgy hal meg, hogy soha nem is élt igazán." ez jutott eszembe a filmről.

2018-11-04 18:15:34 - asdf 1 Ez egy hatalmas társadalomkritika! A másodvonalbeli színészek ellenére is nagyon érdemes megnézni!