Vicceskedők

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Family Fang
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2015
Játékidő:
105 perc
imdb_icon értékelés:
6.1
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Nicole Kidman (Annie Fang), Christopher Walken (Caleb Fang), Jason Bateman (Baxter Fang), Alexandra Wentworth (Sally Schiff), Jason Butler Harner (Young Caleb), Linda Emond (Miss Delano), Grainger Hines (Sheriff Hale), Josh Pais (Freeman), Maryann Plunkett (Camille Fang), Scott Shepherd (Art Critic Matt Lovisek), Steve Witting (Art Critic Jacob Deforest), Harris Yulin (Hobart Waxman), Kathryn Hahn (Young Camille), Danny Burstein (Eric Wilcox), Charlie Saxton (Chicken Queen Manager), Marin Ireland (Suzanne Crosby), Michael Chernus (Kenny), Mackenzie Brooke Smith (Young Annie Fang (age 9)), Gabriel Ebert (Joseph), Robbie Tann (Arden)
Megtekintések:
585
Leírás:
Busternek és Annie-nek nem volt normális gyerekkora. Életüket a kamerák előtt élték, szüleik Caleb és Camille egyfajta művészi megszállottságból mindent filmre vettek és a nyilvánosság elé tártak. Évek múltán a család autójában a két szülőtől származó vérfoltokat találnak, ők pedig eltűntek. Buster és Annie nagyon szeretnének rájönni, hogy a szüleiket megölték, vagy anyjuk és apjuk csupán befejezte élete nagy művészi projektjét.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark The.Family.Fang.2015.DVDRip.8.Bit.HEVC.x265.HUN.Read.Nfo-LION 1.50 GB 2019-06-03
16:20:26
subtitle
HD/HUN
green mark The.Family.Fang.2015.720p.WEB-DL.DD5.1.H264.HuN-CRLS 3.61 GB 2023-04-08
12:46:02
Elérhető megtekintő linkek: 4

Hozzászólások

2021-05-17 11:53:02 - LucaLove Katina és mindenki: A misztikus jelölés sajnos úgy kerülhet oda, ahol semmi keresnivalója, hogy az imdb-n, ahonnan az film adatlapja készül, mistery van írva. Amit nemes egyszerűséggel lefordít a magyar misztikusra, holott ez azt jelenti náluk, hogy valami rejtély van a sztoriban.
Itt a rejtély ugye az, hogy hová lettek a szülők se szó, se beszéd. Valóban semmi köze a misztikussághoz.

Amikor pedig azt látjátok, hogy valami vígjáték is meg dráma is, az valójában filmszatíra, de az angolok nem ismerik szeirntem ezt a kifejezést. A magyar filmgyártás előszeretettel gyárt ilyeneket, úgyhogy lett is ez a remek kifejezésünk arra, hogy ha a sztori keserédes, vannak benne humoros elemek, de alapvetően mégis drámai, mélyebb mondanivalót is akarna nyújtani.

2019-05-09 19:21:24 - Katina Gondoltam nézek valami vígjátékot. Ennek a besorolása: vígjáték, misztikus, dráma. Nos: nem víg, nem misztikus, csak egy lehangoló dráma. Nem mondom, hogy borzalmas, de az biztos, hogy inkább úgy teszek, mintha nem is láttam volna.