Sztár születik

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Raise Your Voice
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2004
Játékidő:
103 perc
imdb_icon értékelés:
5.9
Kategória:
Rendező:
Készítők:
Szereplők:
Rebecca De Mornay (Aunt Nina), David Keith (Simon Fletcher), Rita Wilson (Francis Fletcher), James Avery (Mr. Gantry), John Corbett (Mr. Torvald), Hilary Duff (Teresa 'Terri' Fletcher), Johnny Lewis (Engelbert 'Kiwi' Wilson), Lauren C. Mayhew (Robin Childers), Jason Ritter (Paul Fletcher), Robert Trebor (Mr. Wesson), Kat Dennings (Sloane), Dana Davis (Denise Gilmore), Oliver James (Jay Corgan), Carly Reeves (Kelly), Steven T. Palmer (Street Drummer (as Steven 'T7' Palmer))
Megtekintések:
216 (54)
Leírás:
Terri, a kisvárosi kamaszlány nagy álmokat dédelget: csodálatos hangja van és szeretne énekesnő lenni. Legnagyobb álma, hogy bekerüljön a legnevesebb Los Angeles-i művészeti iskola nyári osztályába, ám testvére, Paul balesete és apja szigorúsága visszatartja álmai megvalósításától. Ekkor még nem is sejti, hogy Paul titokban elküldte az egyik videofelvételét az iskolába, és így vizsga nélkül is bekerült az intézménybe. A vidéki lánynak nem csak a Los Angeles-i életstílussal kell hát megbarátkoznia, hanem azzal is meg kell küzdenie, hogy klasszikus zenei tanulmányok hiányában felvegye a versenyt a többiekkel. Terri persze mindent megtesz azért, hogy bebizonyítsa rátermettségét és megmutassa a világnak, hogy énekesnőnek szültetett.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

Sztár születik (2004) online, Sztár születik (2004) letöltés, Sztár születik (2004) teljes film, Sztár születik (2004) online film, Sztár születik (2004) online nézése, Sztár születik (2004) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.