A Wall Street pillangói

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Hustlers
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
109 perc
imdb_icon értékelés:
5.1
Rendező:
Szereplők:
Jennifer Lopez (Ramona), Mercedes Ruehl (Mother), Julia Stiles (Elizabeth), Vanessa Aspillaga (Manuela), Wai Ching Ho (Destiny's Grandmother), Emma Batiz (12-Year-Old Juliet), Big Jay Oakerson (DJ), Marcy Richardson (Star), Gerald Earl Gillum (Johnny), Keke Palmer (Mercedes), Constance Wu (Destiny), Lili Reinhart (Annabelle), Trace Lysette (Tracey), Cardi B (Diamond), Mette Towley (Justice)
Megtekintések:
583 (477)
Leírás:
Nehéz ellenállni a pénz csábításának. Főleg akkor, ha azt szinte tálcán kínálják fel… Ramona (Jennifer Lopez) New York egyik legmenőbb sztriptízbárjában dolgozik, ahol a Wall Street-i dúsgazdag bankárok naponta több százezer dollárt költenek el a szexi táncosokra. Töménytelen mennyiségű pénz cserél gazdát egy éjszaka alatt, aminek a lányok csak a töredékét látják viszont.A táncosok megelégelik, hogy mindenki csak hasznot húz belőlük: Ramona irányításával összefognak, és az évszázad egyik legnagyobb csalását viszik véghez, amihez tehetős ügyfeleik hiszékenységét és pénzzel teli bankkártyáját használják fel. Minden annyira egyszerűnek tűnik. Az üzlet beindul, a pillangók szárnyalnak, és közben dől a lé. De a pénzből sosem elég. És ahol a kapzsiság felüti a fejét, ott egyre nagyobb az esélye, hogy valaki hibát követ el…

Hozzászólások

2019-09-20 16:13:38 - Blackbone Magyar link mikor lesz?

2019-09-14 05:51:46 - rigoletto Erős közepes, igazából semmitmondó film, ebben több volt. Mindegy a hype megy körülötte, a new yorki prostik közül nem egy pereli a filmkészítőket a film miatt.