Hideg préda 2.

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Fritt vilt II
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2008
Játékidő:
86 perc
imdb_icon értékelés:
6.2
Kategória:
Készítők:
Rendező:
Szereplők:
Bernhard Ramstad (Haldor), Per Schaanning (Einar), Fridtjov Såheim (Herman), Andreas Cappelen (Kim), Kim Arne Hagen (Ole (as Kim Wifladt)), Ingrid Bolsø Berdal (Jannicke), Viktoria Winge (Ingunn), Mats Eldøen (Sverre), Robert Follin (Fjellmannen), Inger Johanne Ravn (Den Gamle Damen), Charlotte Grundt (Daniels Mamma), Marthe Snorresdotter Rovik (Camilla), Johanna Mørck (Audhild), Vetle Qvenild Werring (Daniel), Mads Sjøgård Pettersen (Johan)
Megtekintések:
950 (366)
Leírás:
2006 telén néhány fiatal szembesült a brutális véggel Jotunheimen hegyei között. Miután egyiküket baleset érte, az elhagyott szállodában egy pszichopata gyilkos terrorizálta őket. Csak egyetlen lány élte túl a mészárlást. Az átfagyott, sebekkel borított Jannicke megpróbál visszajutni a civilizációba. A sokkos lányra Ole talál rá, és beviszi a helyi kórházba, ahol a barátnője, Dr. Camilla dolgozik. A rendőrök nem nagyon hisznek a lánynak, ám az elbeszélése alapján végül rátalálnak Jannicke barátainak, illetve a pszichopata gyilkos holttestére. A tetemeket a kórház hullaházába szállítják. Dr. Herman feléleszti a sorozatgyilkost...

Hozzászólások

2019-04-19 13:26:31 - Igazamvan A végén levő feliratokkal (szereplők, stáblista stb.) együtt 86 perces a film. Feliratok nélkül lehet úgy 80 perc. Fél órát rááldoztam az életemből, hogy (meg)nézzem. Tekintve, hogy semmi nem történik ez idő alatt, 30 perc után inkább kikapcsoltam.

2018-01-20 12:26:00 - badboykiller Ellenőrizve (badboykiller): 2018.01.20.