Különben dühbe jövök 1. évad 4. rész

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Reef Break
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
0 perc
imdb_icon értékelés:
6.0
Kategória:
Készítő(k):
Szereplők:
Grant Bowler (Carter Eastland), Vince Colosimo (Mr. Pink), Heather Mitchell (Maeve Devlin), Poppy Montgomery (Cat Chambers), Ray Stevenson (Jake Elliot), Damien Garvey (Governor Bruce Jackson), Stephen Hunter (Otter), Jeremiah Wray (SWAT Sergeant), Joey Vieira (Detective Tolan), Laura Gordon (Sgt. Kristy Ellis), Dustin Clare (Richard Stuyler), Sophia Emberson-Bain (Emma Hahn), Desmond Chiam (Wyatt Cole), Melissa Bonne (Ana DuMont), Tamala Shelton (Petra Torrance), Melina Vidler (Nina Eastland), Rob Collins (Doug O'Casey), Yerin Ha (Technie Jane)
Megtekintések:
3,683
Leírás:
Ez a bűnügyi dráma Cat Chambers kalandjait követi nyomon. Az ex-hivatásos tolvaj, Cat gyönyörű, megnyerő, de forrófejűsége és meggondolatlansága gyakorta hozza veszélyes helyzetekbe. Miután hátat fordított a bűnözésnek, egy Pacific Islandi kormányzónak dolgozik, és nagy hasznát veszi bűnöző múltjának, hiszen megérti a bűnözői elme működését. Szépségének hála a történetet bonyolítja egy sor ellenség és szerető, FBI ügynök exe és jelenlegi kedvese, aki hajlamos túlzásba vinni a rajongását. Minden epizód egy paradicsomba illő parádéja egy karakterközpontú szex-, szörf-, bűn- és bűnüldözési hullámnak...

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Reef.Break.S01.HUN.WEBRip.x264-HNZ 4.37 GB 2020-07-19
14:08:51
Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:

Hozzászólások

2020-10-07 19:49:37 - mrv 1 Jó sorozat, fordulatos, bár a végére annyi szál fut össze, hogy már kicsit talán sok is... és persze nincs lezárva a történet.

Ahogy említeni szoktam a bakikat, itt is megteszem, bár mindenkinek feltűnő csak 1 volt az utolsó részben (vagy az előzőben), amikor egy macskáról megy fel a kamera a riporterre az utcán, a szöveg folyamatos, a macska lassú, ehhez képest fél mondattal (5-10mp) később az utca messzebbről totálban látható és a környéken nincs macska sehol.
Ami időrendileg feltűnő lehet, hogy a mérgezésnél már szinte a halálán van és amint kap ellenszert, egyből felgyógyul, nem lábadozik napokig... na igen, az ellenszer pedig a vér a tudóstól, akinél nem ellenőrizte senki, hogy kompatibilis-e a vére a csajjal. Így egy vérátömlesztés elég magas számban halálos, szóval orvosilag sincs átgondolva a történet.
Illetve a jelzavaró, ami csak fél vagy 1 percig működik. Egy zavaró vagy zavar, vagy nem, de nem időre dolgozik, mert ha felforrna a nagy teljesítménytől, raknának rá hűtést, tehát ez is irreális, ahogy még több apróság is az.

Ezek ellenére beach hangulat, világos film (kevés a sötét, megvilágítatlan jelenet), szóval kellemes végignézni.

A szerelmi háromszög nem biztos, hogy kellett volna, de azt még elfogadom, de hogy elsőre lefeküdt a rendőrrel, elég ribancos és az összeveszés után pedig egy vad idegennel, ez már számomra k...rvás, ezzel a szememben le is írta magát a csaj a kicsapongó életével. Lehet ez a divat, de én pl. még a régi monogám "retro divatot" képviselem.