A sötétség kora 2. évad 5. rész

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Originals
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2013
Játékidő:
45 perc
imdb_icon értékelés:
8.3
Kategória:
Készítők:
Szereplők:
Yusuf Gatewood (Vincent Griffith), Daniel Gillies (Elijah Mikaelson), Joseph Morgan (Klaus Mikaelson), Leah Pipes (Camille O'Connell), Phoebe Tonkin (Hayley Marshall), Charles Michael Davis (Marcel Gerard), Claire Holt (Rebekah Mikaelson), Danielle Campbell (Davina Claire), Steven Krueger (Josh Rosza), Riley Voelkel (Freya Mikaelson)
Megtekintések:
31,973 (669)
Leírás:
A sorozat, a The Vampire Diaries Vámpírnaplók spin-off sorozata. A történet New Orleans-ban játszódik,középpontban az Ősi vámpírok: Klaus Mikaelson (Joseph Morgan), Elijah Mikaelson (Daniel Gillies) és Rebekah Mikaelson (Claire Holt). Az első epizódot a Vámpírnaplók sorozat 20. beépített epizódjaként láthattuk 2013 április 25-én, amely után a CW televíziós csatorna megerősítette a hírt, hogy a sorozatot berendelték a 2013-2014-es szezonra,így ősszel folytatódik. Visszatérő karakter lesz Hayley (Phoebe Tonkin) aki terhes Klaus "gyermekével". Most Klausnak kell megküzdenie egykori védencével, Marcelel (Charles Michael Davis), aki jelenleg uralja egész New Orleanst. Ahhoz, hogy a város újra Klaus irányítása alá kerülhessen,hatalmi harcot kell vívjon Marcellel. Klaus újra a király akar lenni,de a királynak ehhez kell egy város. Elijah biztosítja Klaust a támogatásáról,és próbálja megértetni tesvérésvel a család fontosságát. A család a hatalom! Amint Klaus is belátja, hogy csak így lehet ővé a királyság, elfogadja, hogy gyermeke lesz Haleytől,mondván: "Minden királynak szüksége van örökösre".
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

A sötétség kora 2. évad 5. rész online, A sötétség kora 2. évad 5. rész letöltés, A sötétség kora 2. évad 5. rész online film, A sötétség kora 2. évad 5. rész online sorozat, A sötétség kora 2. évad 5. rész online nézése, A sötétség kora 2. évad 5. rész film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.