Rocketman

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
121 perc
imdb_icon értékelés:
7.6
Kategória:
Rendező:
Író:
Szereplők:
Tate Donovan (Doug Weston), Jamie Bell (Bernie Taupin), Bryce Dallas Howard (Sheila), Gemma Jones (Ivy), Steven Mackintosh (Stanley), Richard Madden (John Reid), Matthew Illesley (Young Reggie), Tom Bennett (Fred), Charlie Rowe (Ray Williams), Taron Egerton (Elton John), Kit Connor (Older Reggie), Ross Farrelly (Cyril), Evan Walsh (Elton Dean), Peter O'Hanlon (Bobby (as Pete O'Hanlon)), Sharmina Harrower (Heather)
Megtekintések:
6,372 (4,995)
Leírás:
A ROCKETMAN egy nagyszabású zenés fantázia Elton John áttörést hozó éveinek hihetetlen emberi történetéről. A film azt a fantasztikus átalakulást követi nyomon, ahogyan a félénk zongorista csodagyerek Reginald Dwightból világszerte ismert szupersztár lesz Elton John néven. Az inspiráló történet – mely Elton legkedveltebb dalaira van felfűzve, a főszereplő Taron Egerton előadásában – nyomon követi a kisvárosi srácot azon az úton, melynek során a popkultúra egyik legikonikusabb figurájává nőtte ki magát. A filmben Jamie Bell alakítja Elton állandó szövegíróját és szerzőtársát, Bernie Taupint, Richard Madden játssza Elton első menedzserét, John Reidet, Bryce Dallas Howard pedig Elton anyját, Sheila Farebrothert testesíti meg.

Hozzászólások

2019-08-20 12:50:49 - SlevinKelevra Köszönöm a feltöltést.

2019-08-18 14:32:18 - MovieAvenger3253 Mivan az emberekkel mostanság? Az 1080p se jó már?

2019-08-02 16:45:08 - tothgabor84 MIÉRT csak az 1080p torrent van fent? Nem lehetne inkább az SD verzió? :/ Vagym indkettő torrentfájl? :/


Amit korábban töltöttem le (sd verzió, hdrip), csak kb. 3 feltöltő töltötte fel, íg csigalassú tempóban csordogált lefelé. Nem is szedtem le. :/

2019-07-21 13:49:01 - ambruska5 Rocketman.2019.1080p.KORSUB.HDRip.x264.AAC2.0-STUTTERSHIT
már van ilyen változat is...

2019-06-11 07:41:44 - aranyzsozso tothgabor84@:)
Szerintem olvasdd ujra a komimat...Kit zavar hogy meleg???
Pont ezt taglaltam minek ezzel kell foglalkozni,
Vannak,és voltak az életében sokkal fontosabb dolgok is,mint a magánélete.
És mintha meg is említettem volna,hogy a zenéjét szeretem.10 oldalt tele lehetne írni azokról a meleg hírességekről akiket csípek.
Engedd el...:)
Ami pedig azt illeti,ha van egy életrajzi film,az azokat az ellemeket mutassa be amik a hírnevét emelik.De ez inkább lejárató volt.
Voltak az énekes életében elég sok pozitív dolgok,amikből szinte semmit nem láttunk.Na ez az ami zavar.
Letőltés:
Na viszont ebben eggyet értünk!!!Az 1fichier valóban már szar,és pont azért mert már idő korlát van.Nem lehet 1 órán belül 2x is letölteni.
Azt a megosztót hamarosan cserélni fogjuk.Viszont itt is megjegyzem az 1fichier az csak torrent letöltöt tartalmazott,és a film egy kliens segítségével jutott el mindenkihez.Ez pedig csak 10-20kb-os volt.
Ami pedig az esetleges bevételt illeti(banner)azzal sem hiszem kellene foglalkoznod,hiszen mi se tesszük.
Napi színten rengeteg ujjítás történik az oldalon,ezeket valamiből fedezni kell...!!!
Gondolom nem álsz be a sorba aki elkezdje ezeket finanszírozni :)
Mert ha igen.,ezeket az itteni tulaj azonnal leveszi.
Szóval szerintem ezt is engedd el :)
:thankyou:

2019-06-09 20:20:44 - MovieAvenger3253 tothgabor84@ Reklamálási ficamod van? Állj már le!!!!!!!!!

2019-06-09 15:19:46 - tothgabor84 @aranyzsozso - itt az adatlapon nincs szme ikno, ami a "megnéztem" opciót jelöli, csak a ömlesztett nézetnél. :/ btw, whatever. :)

2019-06-09 15:18:39 - tothgabor84 @aranyzsozso (és mindenki más)

1. Elton meleg - Freddie Mercury, Prince, stb. -k is Tedd magad / tegyétek magatokat túl rajta! :)

2. Mi a kukit képzeltél, képzeltetek? Majd 50-60 évet bele lehet sűríteni egy filmbe, vagy a stáblista elején "plusz szövegbe", hogy ez meg az történt vele?

3. Lehetne komment szerkesztési opció. :/

4. "LETÖLTÉSEK"

Tudom, hogy az oldalak X b tárhelyet biztosítanak, de a "apk" sz@r és az uploaded.net is, ha már itt tatunk. Tök jó a mega.nez és az uploadboy, illetve adepositfile oldal is. :) Mint ha nem lehetne tonnányi kamu e-mail címet és fiókot kreálni. :)

Ha meg a film fájl kerl feltöltésre, pl. dropapk, akkor lehetne a torrentes elnevezéssel, méretbne, minőségben.

Bár a 1fichier külső értékesítője már nincs, aki lifetime unlimited tárhelyet kínál, de náluk éri meg a legjobban beruházni nagy tárhelyre - biztosan futja az itteni minőS*GGi reklámokból. :wink:


5.: A film reek lett, pont. :)

2019-06-09 07:22:19 - ati32 ez a toth gabi kemeny mint a tevefos :D

2019-06-09 02:02:46 - aranyzsozso tothgabor84@:thankyou:
:clap2::beer2::beer2:
:yes::yes::yes:
:redcard::redcard::redcard:

2019-06-09 00:37:46 - tothgabor84 @aranyzsozso

Tolj be egy nyugi pirulát és #antibé... bocsi #antihomofób tablettát, aztán nézd a TransFOSmers és Avangers féle minőS*GGi filmnek sem nevezhető vackokat!

2019-06-08 21:31:21 - aranyzsozso Nem csak csókjelenet volt...!!!
Tolták egymást azért :-D

2019-06-08 21:29:30 - aranyzsozso Elég erősen indult a film,és már kezdtem
ujra azt érezni,hogy a fikázok megint cak a levegőbe beszéltek.De a 40.perc környékétől folyamatosan esett vissza a szinvonalával.Tartok tőlle a homo,és drogos részt iszonyuan eltulozták..Semmit nem mutattak csak az ivást,és a drogot.
Nekem ez a stillus közelebb áll hozzám zeneileg mint a Bohém Raoszodia ezért is lett iszonyu csalodás számomra.Köze nem volt az élete bemutatásához,vagy hogy éppen miért is lett Sir.
Életében film készült rólla ami ez nem mondható el másról.Szintén azt se tudta meg senkise miért ő lett felkérve Lady Dianna bucsuztatására.Mocskos féreg volt itt a rendező.Ez inkább lejárató filmre sikeredett.Szinkronosan pár órán belül bárki megnézheti.

2019-06-07 22:07:47 - Tibi811228 Szinkron vagy felirat?

2019-06-06 16:37:59 - Excelsior tothgabor84
Mea Culpa Mea Maxima Culpa!
Csak mert kérdezni mertem, de szerintem se nem voltam bunkó, se nem kéregető, szimplán érdeklődtem 5 nappal ezelőtt EGYSZER és nem minden órában utána... :-O De majd legközelebb vigyázok, hogy ilyen ne forduljon elő :D
Amúgy pedig köszönöm a feltöltést, személy szerint nekem ez jobban tetszett, mint a B.R., pedig zeneileg a Queen áll hozzám közelebb, nem pedig Elton John.

2019-06-05 15:05:26 - Zolipapa @tothgabor84
A gondolataimat osztottam meg a filmről és nem tartalmaz spoilereket az írásom. (Nem is értem, hogy lehetne elspoilerezni egy olyan filmet, ami egy létező ember életét dolgozza fel) :D
Ha valami miatt mégis az írásom rontott a moziélményeden, akkor elnézést kérek.

2019-06-04 23:28:21 - aranyzsozso tothgabor84@Nem kell a szankció,mert azt csak a legvégsőbb esetekbe használjuk.Akkor is csakis akkor ha valakire sértő,megalázó megjegyzést tesz valaki.
Itt a NetMozin az alapszabály,hogy cenzúrázás nélkül hagyunk sok olyan hsz-t,ami a mi hibánkat gyengeségünket mutatja.
Ilyen topic-ot is nyítottunk a Ma beszókók a NetMozinak
Ezen az oldalon teljes szólásszabadság van addig amíg az valakre nem sértő.Egyszerü emberek vagyunk,próbáljuk a számtalan staff taggal,és az itteni tulajdonossal családi oldalt vezetni.
Mindenkit egyformán kezelünk,és amikor csak lehet mindenre mindenkinek vállaszolni.Excelisior teljesen illemtudoan,nem követelőzve érdeklődőtt az esetleges megjelenésről,ami nem bün,
A letöltés pedig már kicsit kényesebb dolog.Mint te is tudod az online tárakhoz hasonlóan nem végtelen a tárak mérete,egy idő után prémium előfízetéssel érhető csak el.Ha pl egy 50 GB-os ingyenes tár van azt egy feltőltő normál esetben 1 hét alatt elhasználja.Nállunk az elsődleges szempont CSAKIS AZ INGYENESSÉG!!!!Nem lehet manipulállni,esetleg haszon érdekében adfly-val probálkozni,mert azt azonnal büntetjük.
Elsődleges az ingyenesség,és főleg a kis pénzü emberek szorakoztatása,a családok felesleges pénzkidobásainak elősegítése.
Éppen ezért hála a tulajdonos segítsge aki csakis a NetMozi tagjainak hozzáférést bíztosít a gyors bíztonságos letőltésre.Ezek a torrentek megbízható személy(ek)től érkeznek saját szerverről.
Talán kicsit nyálasra sikeredett ez az összefoglaló,de alapjába minden eggyes karakter így helyes.

2019-06-04 22:09:31 - tothgabor84 Kedves @aranyzsozso,

MIÉRT nem lehet

1.: szankcionálni a(z) "érdeklődőket, kéregetőket"?

pl.:

2019-06-01 13:25:28 - Excelsior


2.: a "teljes film fájlt" feltölteni "1fichier" oldalra? Onnan a legjobb a letöltési sebesség.


TIP!!

mega.nz és uploadboy (én az utóbbit preferálnám a korábbi típusú böngésző és kis memóriával rendelkező gépem maitt)


----------

@Zolipapa

- tagolás (!) gondolati egységenként!!! (kritika, off topic téma, minőség, érdeklőds, stb.)

- NO SPOILER!!! Ha mégis viszket a nuni, akkor írd ki ,hogy SPOILER ALERT!!! :/ NEm nehéz

- köszi, hogy végre a tömeggel ellentétben leírtad, hogy milyen a MINŐSÉG" :)

2019-06-04 11:51:10 - Zolipapa Úgy tudom, hogy egyedül az ázsiai piacra készült cenzúrázott verzió, Európában és Amerikában korhatáros a film. De homoszexuális szexjelenet alatt egy csókot kell érteni és nagyon szolid sziluetteket az ágyban egy sötét szobában, ami kb 5 másodpercig tart, szóval egyáltalán nem bevállalós, vagy megbotránkoztató a film. Akinek tetszett a Bohém rapszódia és szereti Elton John zenéjét az ezt is szeretni fogja, de a film maga elég gyenge lett. Valódi történetről nincs értelme beszélni, mert a jelenetek csak alibiként vannak a zeneszámok közé ékelve. A film elméletileg egy musical, de ez két-három táncbetéten kívül nem sokban látszik. Mivel egy zenészről szól a film, ezért a zene és a dalok folyamatos jelenléte evidens, de musical helyett inkább úgy működik, mint a már említett Bohém rapszódia, hasonlóan hiteltelen fércmű, ami során érdemi dráma vagy történet nincs bemutatva, a tehetségtelen rendező kizárólag a dalokra támaszkodik és a korhű jelmezekre, díszletekre amik elviszik a filmet. Valamint a főszereplő alakítása kimagaslóan jó és élvezetes nézni, az unalmas film ellenére is. Taron Egerton ezerszer jobb Elton John mint amilyen Freddie Mercury valaha is lesz Rami Malek, de a film számomra jócskán alulmúlja a várakozásokat. Nem élvezhetetlen, de legfeljebb egyszer nézhető és teljesen érdektelen.
Az egyre zavaróbb 1Xbet reklámokat leszámítva a felvétel képminősége elég jó, első, korai forráshoz képest pedig kimagaslóan jó. Még ha a kép kissé fakó is, végig látszik minden, nem mozog a kamera és fókuszban marad.
Köszönöm a feltöltést! A következő hasonló témájú film a Yesterday a Beatles zenéjéről hamarosan, a hónap végén érkezik, remélem abban már nem kell csalódnom. :)

2019-06-04 11:50:38 - anakin0307 Szuper,bohóc rapszódiás ripacskodás után nagyon hiányzott még egy ilyen film...

2019-06-01 13:25:28 - Excelsior Sziasztok!
Valami infó, hogy mikor lesz fent?
Köszi!