Rádtalál a szerelem Charmban

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Love Finds You in Charm
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2015
Játékidő:
92 perc
imdb_icon értékelés:
6.4
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Drew Fuller (Andy), Rohn Thomas (Moses Miller), Dawn Lafferty (Aunt Irene), Danielle C. Ryan (Emma), Rod Fielder (Train Passenger), Tiffany Dupont (Kelly), Trevor Donovan (Noah), Charlene Campanella (Amish woman), Brandon Tylka (Driver of convertible), Kellen Boyle (Jacob), Kevin Fox (Amish Man at Logging Competition), Meg Wittman (Lydia), Kaitlyn Sapp (Abby), Kristie Galloway (Guest at Inn), Belle Fockler (Mary), Nick Petrus (Nick), Cliff Sprang (Auctioneer)
Megtekintések:
346
Leírás:
Emma tanár egy Indiana-állambeli iskolában. Élete boldognak tűnik, hiszen nem csak munkájával elégedett, hanem férje is szereti. Emmának ez azonban nem elég – a fiatal ámis nő meg akarja ismerni a világot. Az Ohio állambeli Charmban élő rokonai meghívják nyárra. Emma igent mond. A nőnek végül döntenie kell, hogy elhagy-e mindent és mindenkit, ami eddig körülvette és megismeri a világot, vagy marad, és úgy él, ahogy eddig...

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Love.finds.you.in.Charm.2015.HUN.CUSTOM.BDRiP.x264-ARROW 741.38 MB 2023-05-21
22:30:59
Elérhető megtekintő linkek: 7

Hozzászólások

2019-05-23 17:22:59 - Katina Szép film önmagunk megtalálásáról, az utunk kereséséről. Hogy amishokról szól, az csak egy megfelelő példa, de a lényeg a mondanivalója.
Köszönöm a feltöltést!