Az ősz meséje

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Conte d'automne
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1998
Játékidő:
112 perc
imdb_icon értékelés:
7.6
Kategória:
Rendező:
Író:
Szereplők:
Aurélia Alcaïs (Émilia), Yves Alcaïs (Jean-Jacques), Stéphane Darmon (Léo), Matthieu Davette (Grégoire), Alain Libolt (Gérald), Alexia Portal (Rosine), Marie Rivière (Isabelle), Béatrice Romand (Magali), Didier Sandre (Étienne)
Megtekintések:
72 (61)
Leírás:
Magali középkorú szépasszony. A gyerekei már kirepültek otthonról, ő pedig a munkába temetkezik, szőlőtermesztéssel foglalkozik. A barátnője, Isabelle sajátos módon próbál segíteni neki. A tudta nélkül társkereső hirdetést ad fel a nevében és az első randevúkra is ő megy el. Az egyik olyan jól sikerül, hogy magába bolondítja Géraldot, a gátlásos mérnököt. Közben Magali fiának barátnője is akcióba lép: össze akarja hozni az asszonyt a volt filozófiatanárával, szeretőjével. Étienne azonban üresfejű nőcsábász. Az érintettek Isabelle fiának esküvőjén keresztezik egymás útját. A Négy évszak meséi ciklus utolsó darabja.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

Az ősz meséje (1998) online, Az ősz meséje (1998) letöltés, Az ősz meséje (1998) teljes film, Az ősz meséje (1998) online film, Az ősz meséje (1998) online nézése, Az ősz meséje (1998) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.