In Like Flynn

Beágyazott videó
cover
Év:
2018
Játékidő:
106 perc
imdb_icon értékelés:
5.2
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Dan Fogler (Joel Schwartz), Costas Mandylor (Vassilis), William Moseley (Dook Adams), Callan Mulvey (Johnson), David Wenham (Christian Travers), Harry Paru MacKinnon (Tabura), Ian Taatu (Sawi Leader), Corey Large (Rex), Isabel Lucas (Rose), Clive Standen (Charlie), Derek Boyer (Big Jim), Nathalie Kelley (Zaca), Grace Huang (Achun), Thomas Cocquerel (Errol Flynn), David Hennessey (Rudolph)
Megtekintések:
92 (74)
Leírás:
A fiatal Errol Flynn kalandos élete Ausztráliában, mielőtt híres hollywoodi színész lett.

In Like Flynn (2018) online, In Like Flynn (2018) letöltés, In Like Flynn (2018) teljes film, In Like Flynn (2018) online film, In Like Flynn (2018) online nézése, In Like Flynn (2018) film letöltés

Hozzászólások

2019-02-14 12:28:58 - gifacio Nem igazán értem, hogy mire akarták ezt a filmet kifuttatni. Flynn a mai fiatalok számára nem ismerős, tehát erre biztosan nem ugranak, bármekkora legenda is, sokan nem ismerik. A kis költségvetés az végig látszik a filmen, tehát hiába a sokszor jó ötletek, pénz nem nagyon volt arra, hogy megvalósítsák. igazából súlytalan az egész, a főhős egy cseppet sem érdekes, nem tud érte izgulni a néző, hiába néhány geg, pl frigyláda és még néhány blockbuster beemelése a filmbe, nem jött át a dolog. Ez így kevés lett - szerintem. 4,3/10 Egyszer, fenntartásokkal nézhető.