Mielőtt megismertelek

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Me Before You
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2016
Játékidő:
106 perc
imdb_icon értékelés:
7.4
Kategória:
Készítők:
Írók:
Rendező:
Szereplők:
Charles Dance (Stephen Traynor), Janet McTeer (Camilla Traynor), Brendan Coyle (Bernard Clark), Eileen Dunwoodie (Café Customer), Matthew Lewis (Patrick), Samantha Spiro (Josie Clark), Gabrielle Downey (Daphne), Jenna Coleman (Katrina "Treena" Clark), Muzz Khan (Syed), Alan Breck (Grandad), Pablo Raybould (Frank), Sam Claflin (Will Traynor), Emilia Clarke (Lou Clark), Vanessa Kirby (Alicia), Henri Charles (Thomas Clark (as Henri Kirkham))
Megtekintések:
1,176 (690)
Leírás:
A szerelem gyakran ott talál rank, ahol a legkevésbé sem számítunk rá. Néha pedig olyan helyekre juttat el bennünket, amiről sosem gondoltuk volna, hogy valaha látni fogjuk. Louisa "Lou" Clark (Clarke) egy különös házban él Anglia egyik vidéki részén. A 26 éves nőt mindenki kreatív különcnek ismeri, aki nem igazán tud mit kezdeni az életével és egyik állástól a másikig tengődik, hogy összetartó családját kisegítse. Bár jellemzően optimista természet, hatalmas próbatétel elé állítja az élet, amikor elvállalja a legújabb munkáját. A helyi "kastélyban" kell gondját viselnie egy fiatal, gazdag bankárnak, Will Traynornek (Claflin) aki két évvel korábban egy baleset következtében kerekes székbe kényszerült és akinek az élete egy szempillantás alatt megváltozott. A régebben kalandvágyó Will mára fásult cinikus emberré változott, aki már csaknem feladta a küzdelmet. Azonban Lou elhatározza, megmutatja neki, hogy miért érdemes élni. Egy sor közös kalandra indulnak és végül Lou és Will is azt veszi észre, hogy többet kaptak, mint amire számítottak, ahogy az életük - és a szívük - nem várt módon változik meg...

Hozzászólások

2019-06-02 15:40:30 - SlevinKelevra Köszönöm a feltöltést.

2019-04-26 20:16:27 - Szilvi32 Szép film volt...

2019-02-14 11:31:09 - madmax56 Az egyik legjobb film amit láttam ebben a kategóriában.Bár elmarad a happyend,szuper film,sima 8-as.