Alita: A harc angyala

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Alita: Battle Angel
Év:
2019
Játékidő:
122 perc
imdb_icon értékelés:
7.6
Rendező:
Szereplők:
Jennifer Connelly (Chiren), Casper Van Dien (Amok), Jeff Fahey (McTeague), Jackie Earle Haley (), Jackie Earle Haley (Grewishka), Derek Mears (Romo), Michelle Rodriguez (Gelda), Christoph Waltz (Dr. Dyson Ido), Mahershala Ali (Vector), Leonard Wu (Kinuba), Idara Victor (Nurse Gerhad), Eiza González (Nyssiana), Elle LaMont (Screwhead), Rosa Salazar (Alita), Ed Skrein (Zapan), Keean Johnson (Hugo), Lana Condor (Koyomi), Jorge Lendeborg Jr. (), Jorge Lendeborg Jr. (Tanji), Racer Maximiliano Rodriguez-Avellan (Claymore)
Megtekintések:
12,290 (9,874)
Leírás:
Évszázadok múlva a jövőben, Iron City roncstelepén egy kiber-doktor, Ido, rábukkan a magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára, és magával viszi klinikájára. Magához térve, Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, és a világról sincsenek ismeretei; minden új élményt jelent számára. Próbál hozzászokni új életéhez és Iron City veszedelmekkel teli utcáihoz, miközben Ido óvná őt rejtélyes múltjától. A lány összebarátkozik a talpraesett Hugóval, aki viszont inkább segítene neki visszanyerni emlékezetét. A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, ám az Alita nyomában járó halálos erők hamarosan fenyegetést kezdenek jelenteni kapcsolatukra. Ekkor ébred rá a lány, hogy különleges harci képességekkel rendelkezik, amiket barátai és szerettei védelmezésére fordíthat. Elhatározza, hogy fényt derít származására; Alita olyan útra indul, ami során megmérkőzik e sötét, romlott világ igazságtalanságaival, és azt is felfedezi, hogy egyetlen fiatal nő is képes változtatni a világon, amiben él. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A filmgyártás látnokai, James Cameron (Avatar) és Robert Rodriguez (Sin City – A bűn városa) forradalmi hősnőt alkottak az ALITA: A HARC ANGYALA címszereplőjével, akit Az útvesztő-filmekből is ismert Rosa Salazar játszik. Partnerei Oscar-díjasok: Christoph Waltz, Jennifer Connelly és Mahershala Ali.

Alita: A harc angyala (2019) online, Alita: A harc angyala (2019) letöltés, Alita: A harc angyala (2019) teljes film, Alita: A harc angyala (2019) online film, Alita: A harc angyala (2019) online nézése, Alita: A harc angyala (2019) film letöltés

Hozzászólások

2019-02-18 04:44:33 - Zozi76 Nagyon nagyon jó volt!
Köszönöm!

2019-02-17 21:07:05 - sandor87 Köszönöm a feltöltést nekem bejött a film és remélem lessz fojtatésa.

2019-02-17 16:40:53 - DarkEagle Egyébként kéretik nem elfelejteni hogy a szerelmi szál nem a 21. században játszódik hanem egy posztapokaliptikus világban több mint 500 évvel a mi időnk után. Ergo nem várhatod el hogy egy szerelmi történet ugyan olyan legyen. Sokan már azon kiakadnak hogy egy kiborg csajba zúg bele a srác holott az emberiség 90%-a elpusztult és a maradék fenn él a Zalem városban lent pedig alig pár igazi ember él mert mindenki kiborg.

Ja még annyi hogy szerintem te nem is láttad a filmet mert konkrétan több mint a fele akció. Ráadásul elég brutálisan megkoreografált akciókról van szó.

2019-02-17 16:35:01 - DarkEagle Legalább ne írj valótlant ha kérhetem. 1. nincs hivatalos infó arról hogy lesz-e folytatás vagy sem. 2. Anyagilag eddig is nyilvánvaló volt hogy Amerikában nem lesz sikeres. Halkan jegyzem meg hogy az Aquaman ami ugye több mint 1 MILLIÁRDOT harácsolt össze 1 hónap alatt, Amerikában szintén nem túl erős a maga 329 milliójával. Egyébként annak az amerikai nyitóhétvégéje 65 millió volt és látható hogy 1 hónap alatt meddig jutott. Szóval ismétlem, ne mondj butaságokat ha nem értesz hozzá. Nem mondom hogy az Alita siker lesz otthon de azért 1-2 hónap alatt be fogja hozni a kiadásokat. Keleten pedig simán meglesz neki az 500 millió is.

Nem mellesleg ha nem ismered az alap sztorit kéretik nem leszólni mert a Mangában is az a "nyálas" szerelmi történet adja az alapot. Nyilván ott jobban meg van oldva mert nem 2 órába sűrítették bele és elismerem hogy a filmben nem lett túl erős ez a rész de messze nem olyan rossz mint állítod. A film pedig baromira nem csak a látványról szól. Ha ez nem esett le akkor szerintem maradj a szokásos Marvel filmek minőségénél mert azoknak nincs sztorija egyébként. :D Az Alitának az egyik legkomolyabb mondanivalója van de mint írtam ezt 2 órába képtelenség belesűríteni és ezért is terveztek 3 filmmel rögtön Cameronék.

Ráadásul az egyetlen igazi "hibájuk" hogy nem Amerikanizálták hanem merészek voltak és hűek maradtak amennyire csak lehet a Mangához és ezt Amerika nem nyeli be mert a nyugati részlet Európát is ideszámolva alig 30%-a szereti az anime kultúrát. És ez a film nagyjából 85%-ban olyan és ezáltal nem túl könnyű befogadni. És akkor nem beszéltem arról a Steam-punk és a Sci-fi, a posztapok és a Cíberpunk műfaj baromira nem közkedvelt műfajok hanem réteg műfajok. EZ AZ IGAZI OKA annak hogy a filmet ennyire kevesen nézték meg. No meg a nagy szemek amiken nem tud a sok vakegér túljutni pedig annak is meg van az értelme és nem az hogy leutánozzák a Mangát mert abban is kijelentik a szereplők hogy miért ilyen nagyok a szemei. Azért mert egy 300 éves modellről van szó és akkor még nem voltak emberiek annyira a kiborgok.

2019-02-17 15:18:22 - pmajkel DarkEagle - nem lesz folytatás, már hivatalos. 400-450 millió felett kellene hoznia (200 millió feletti a gyártási költség marketinggel együtt), hogy egyáltalán nyereséges legyen (azért, mert az amerikán kívüli bevételnek csupán 20-25%-a a gyártóé az adózás és egyéb költségek miatt), és már most megbukott a film amerikában mindenképpen. Túlvállalták magukat a készítők, azt hitték a sok hülyének el lehet adni csak a látványt egy nyálas szerelmi történettel és összesen 6 percnyi akcióval! Nem jött be! 29 milliót várnak tőle négy napra, ami lóf.sz! erről ennyit! senki ne várjon folytatást! (Főleg úgy, hogy ezek a jegyeladások az extra magas árú imax és 3d-s jegyekből jöttek össze!)

2019-02-16 23:15:06 - DarkEagle Mint a Manga olvasója nagyon vártam a filmet és az imént tértem vissza a moziból és azt kell mondjam életem legjobb mozis élménye. Alig 20-an voltunk a falisi moziban ami amúgy 100 férőhelyes kb de az a 20 ember konkrétan végig szurkolta a filmet. :D Itt-ott változtattak a Mangához képest de az épp elég ahhoz hogy ne legyen zavaró. A film nem 10/10-es de a látvány mindenképp. Nagyon erős 8/10 nálam de csak azért mert 1-2 karakter nem lett rendesen kibontva és a szerelmi szál is sablonos volt, ami egyébként a mangában is ilyen de a színész csávó sem erőltette meg magát igazából. De még így sem volt irritáló vagy zavaró senki. Egyszerűen többet szerettem volna látni.

Alitára nincsenek szavak. TÖKÉLETES! Mármint a karakter. Nagyon remélem hogy lesz folytatás de ha a bevételek nem ugornak meg hirtelen akkor erre nincs kb semmi esély hiszen Cameron maga mondta hogy csak akkor lesz folytatás ha jól hoz a film. De szerintem sokat elárul hogy a mozik nincsenek megtömve. Ez nem egy Amerikanizált fostenger ez kőkemény Manga adaptáció amit elég sok ember nem tud elviselni ugye hiszen nagyon más stílus. De minden tisztelem a készítőké mert merészek voltak és a legjobb Anime/Manga adaptációt tették le az asztalra.

Akit érdekel a hosszabb véleményem az várhatóan Vasárnap olvashatja majd a http://vdrome.hu oldalon. Viszont nagyon spoileres lesz hiszen a mangához fogom hasonlítani. Akit érdekel az anime verzió az már most olvashat róla az említett oldalon, plusz a kolléga YT csatornára kitett már egy videós kritikát spoiler mentesen. Ezen kívül egy technikai kritika is készül már hiszen érdemes hosszasan taglalni mekkora változást jelenthez ez a film a filmipar vizuális részére.

2019-02-16 19:51:16 - Madarka Idézet egy film kritikából ! : - Elég nehéz úgy írni a filmről, hogy közben ne áruljak el semmi lényegeset annak cselekményéről, hogy egy ilyen leírás alapján egy sablonos sci-finek tűnhet a végeredmény. Ez csupán a látszat, hiszen a tényleg sablonos alapkoncepción túl egy olyan világ fogad minket, amire nem voltunk teljesen felkészülve. A film rengeteg pozitívumai közül leginkább az animáció minősége a legkiemelkedőbb! Abban igaza van a kritikusoknak, hogy bár amit Cameron készít az mindig valami világot megváltó új technológiai csoda, az Alita jól megvan a mai technológia adta előnyökkel és annak csúcsra járatásával. Maga Alita karaktere annyira szemkápráztatóan gyönyörű lett, hogy jól esik a szemnek nézni a számítógép-komponált karaktert, holott mégis látni a színész érzelmeit a kimagasló minőségű grafika alatt. Az előzetesek koránt sem adják vissza azt a látványt, ami vásznon fog fogadni minket, emiatt mindenképpen mozis élményt kíván a film. Minden karakter kinézete mérnöki pontossággal lett kivitelezve!

2019-02-16 18:44:20 - Punisher13 Hát ez nagyon ott volt.Nekem nagyon bejött a képi vílága amit teremtettek.Robot illentve android főszereplö aki nagyon emberi volt,hihetetlenül jó karakter volt.A doki is a srác is a gonosz karakterek is.Kellökép akciódus a története is jó volt.A drámai rész is jó volt.Igy volt jó és kerek.Gratula a rendezőnek.És tuti lesz folytatása,és nagy rajongótábora lesz a filmnek.Nállam 10/10.És kösz szépen.

2019-02-16 17:34:29 - Djdementor 10/10 Imádtam! Ritkán jön ki olyan film ami annyira elkapja az érdeklődésemet hogy elmenjek megnézni a moziban, de ez a mestermű megérdemelte. Könnyen lehet azonosulni a karakterekkel, és minden benne van ami egy jó filmhez kell. Tuti hogy még egy jó párszor meg fogom nézni. Épp ezért nagyon köszi a feltöltést.

2019-02-16 16:10:03 - STERN Köszi ZSoZSo a filmet + a szinkront.

2019-02-16 08:26:25 - lionmen Köszi

2019-02-15 23:36:41 - feri85 10/5 osztályzat szigoruan csak az én véleményem. de köszi a szinkront így tovább

2019-02-15 23:29:35 - venomka milyen a minosege?

2019-02-15 22:12:56 - unknown Qrvajó volt!.. még elnéztem volna pár óráig... :-D

2019-02-15 21:43:36 - imreczombos köszönöm a munkátokat

2019-02-15 21:39:19 - manolo Nekem bejött jó kis film volt :-)

2019-02-15 19:55:12 - Griezmann07 Már megértem miért tolták állandóan a bemutató időpontját, nagyon gyenge film 4/10

2019-02-15 15:29:54 - murashy Ez piszok jó volt! Köszi!

2019-02-15 13:11:48 - mtz523 Köszi! 10/10 :)

2019-02-15 12:26:20 - goger83 nem rossz de jobbat vártam, egyszer jó szórakozás de többször nem hiszem, hogy megnézem, pedig amik nagyon bejönnek azokat megszoktam. Ettől persze másnak lehet egy 10/10 es film.

2019-02-15 11:24:28 - jencipapa71 köszönöm a feltöltést,és a csapat munkáját.

2019-02-15 09:47:19 - Katina Köszike, nagyon tetszett, csak azt nem tudom, hogy akkor ennek több része lesz? Mert nagyon olyan, mintha nem lenne vége.

2019-02-15 08:49:10 - Qkac77 Köszi a csúszás javítását zsozsonak.

2019-02-15 01:47:27 - Kata177 Nagyon szuper egy film!!! Köszönöm szépen a feltöltést! :-)

2019-02-15 00:59:13 - george1 Ejj nagyon köszi!
Király volt :)

2019-02-15 00:26:15 - rata Köszönöm

2019-02-14 22:03:29 - kisdongo1 Köszi!!

2019-02-14 21:54:27 - molyito Köszönöm szépen, szép munka!

2019-02-14 21:52:25 - DeakRichard Én holnap megyek moziba meg nézni! :)

2019-02-14 21:34:13 - Punisher13 Kösz szépen

2019-02-14 21:29:56 - AvalonVII Nagyon köszi....

2019-02-14 21:23:12 - Reni88 kösziiii!!!

2019-02-14 20:33:54 - Wolfdale Sziasztok!
Ma már kint lesz esetleg?
Köszi a munkátokat! :)

2019-02-14 20:14:33 - aranyzsozso Több hibás link ne kerüljön be.
Hogy vita ne legyen kíjavítottam az anyagot,és qkac-nak átadom.
Majd ő linkeli

2019-02-14 19:59:36 - rena76 Köszi a munkádat wkj!!!! :)

2019-02-14 19:40:37 - banderas90 Már több mint egy hete minden nap nézem, hogy hátha felkerül... gyááááááááááááááááááááááááááááááájmáááááááááááááááár pls give more gas & thanks

2019-02-14 18:10:21 - wkj Már csinálom a filmet csúszás nélkül!

2019-02-14 17:27:15 - rena76 Lehetséges, hogy ma este szinkron csúszás nélkül kinn lesz? Nem vagyok türelmetlen, csak jobb tudni, h "mennyit kell még aludni" amíg kész lesz :P Köszi!

2019-02-14 17:16:48 - Qkac77 Én tettem ki, leszedték.

2019-02-14 17:14:43 - elmebeteg Jól láttad :D

2019-02-14 17:08:20 - Lotar ? elôbb mintha lett volna... :)

2019-02-14 13:33:08 - Gery55 Jól elbaszták, csak azért hogy megfeleljen a korhatárnak, így a gyerek berángatja majd anyucit és apucit is hogy perkáljon.

2019-02-14 06:49:06 - drdoki80 Jól van no nem kel egyből megenni a másikat mert meg kérdezett valamit :D Amúgy anno nagyon nagyon régen még mikor nem voltak ezek a nagy szikronok meg ezek a ful hd csiri biri filmek. Egyből voltak feliratok örültünk is neki. Bocs hogy meg kérdeztem.

2019-02-14 06:12:45 - aranyzsozso Hamarosan magyar szinkronnal...!!!

2019-02-13 22:46:50 - DarkEagle @drdoki80: Ezt te sem gondolhatod komolyan. Szinte még el sem kezdték adni a moziban de te már feliratot akarnál? :D
Nincs is miből lefordítani.

2019-02-10 19:46:39 - hannus Köszönöm a filmet

2019-02-10 12:12:09 - drdoki80 Köszönőm a a filmet. Feliratot nem tud hozzá valaki?

2019-02-09 11:43:12 - kiscsop Köszönőm hogy megnezhetem a filmet kiscsop

2019-02-09 00:10:59 - DarkEagle @kalo: ha nem tudod miről beszélsz inkább meg se szólalj. Az anime totál mas kb mint a manga azt hiába nézi meg bárki is. Ez a film szinte teljesen ugyan az mint a manga csak nem olyan véres de ettől még nem gyerekmese. A lényege sosem a vér volt és ha ezt nem tudod akkor inkább hallgass!!!!!!

2019-02-08 20:33:38 - aranyzsozso 30 napig bíztosan nem.Ugyanis ennyi ideig nem kerül ki zsozso anyag...
Kivétel ha más meg nem csinálja.

2019-02-08 20:15:22 - burvinyeg Remélem minél hamarabb lemagyarosítsák mert ez jó kis filmnek tűnik

2019-02-08 09:39:05 - lali111 Komuso:
Kossz szepen a segitseget

2019-02-08 07:26:14 - kalo Mindenki nézze meg az anime adaptációt azután meg a film trailerét.Ha ezek után sem esik le hogy családi mozi lett akkor soha.

2019-02-05 19:22:30 - aranyzsozso Legyen egy hozzászólásod,és mondd el a véleményed,te mit vársz...!!!! Hangoljunk eggyütt a közeledő Bosszúállók:Végjáték (2019)-ra
https://netmozi.com/details/16155/marvel_kapitany_kibeszelo

2019-02-05 09:12:35 - axvell13 Itt a Magyar előzetes.Sziasztok.axvell13.
https://openload.co/f/w2iLix2kW6g/Alita__A_harc_angyala_-_EXKLUZ%C3%8DV_%C3%BAj_magyar_el%C5%91zetes.mp4

2019-02-05 04:21:03 - Amithyel Londonban szerdan lesz a premier. 6-an. Foglaltam is ra jegyet.

2019-02-03 20:40:34 - kavics Nekünk is jó hogy itt van mert tudjuk hogy foglalkoznak a témával és hamarosan megnézhetjük. Nekik is jó, mert jó sokan rákattintunk és ha jól van megcsinálva a meta beállítás a site-on akkor a google indexeli :D. Igy a találatokban is hamarabb elő hozza a site-ot majd a google, ha majd a filmre rákeresünk. Nem mintha máshol nézném majd meg a filmet.

2019-02-03 20:32:01 - Jocika93 Én már alig vááárom :P
Moziban fogom nééézni!

2019-02-03 20:28:23 - DarkEagle @gifacio: Jaj, hallgattál volna, okosabb maradtál volna. Ahogy a mondás tartja. Az hagyján, hogy a filmről úgy beszélsz, mintha láttad volna pedig 2 hét a premier még. De, hogy az alapról a Mangáról is olyan sületlenségeket írsz hogy fáj olvasni. Először is a Gunnm nem SHOUNEN hanem SEINEN. Ha nekem nem hisz valaki itt megnézheti az infókat róla: https://myanimelist.net/manga/768/Gunnm

Akik nem tudnák mi a SEINEN és a SHOUNEN közt a különbség. Ezek japán nevek különböző kategóriákra mint az AKCIÓ vagy SCI-FI pl.
A SEINEN felnőtt, főleg férfiaknak íródott alkotások, míg a SHOUNEN főleg tinédzser fiúknak készül mint a Dragon Ball pl. Tehát a két műfaj ég és föld. Arról nem beszélve, hogy az egész sorozat és itt az összes Mangát értem nem csak az alapot amit linkeltem, durva lélektani és világszemléleti dolgokról szól, szóval nagyon komoly sztori és nem csak vérengzés van benne. Ergo máskor ne állítsd be magad úgy mintha ismernéd az alapot mert csak felütöttél egy Wikpediát. Ezzel csak az anime/Manga szerető közösséget járatod le. Köszi. :wink:

Végül pedig egy amerikai ismerősöm nem rég tett fel videót a filmről mivel ő már láthatta és ő nagyon is ismeri a Mangát és elmondta hogy a film igen is véres de nem annyira mint a mangában és gyakorlatilag feldolgozták az első két kötetet. És igen a filmet úgy készítették el hogy folytatásra van tervezve. De ez manapság ha valakinek hátrány hát szerintem menjen orvoshoz.

Amúgy Alita nem csak a filmben de a Mangában is pont így néz ki, szóval nem tudom mi a francról beszélsz hogy a tinik miatt lett ilyen cuki. 100%-ig olyan mint a mangában.A látványra meg aztán semmi panaszod nem lehet mert gyönyörű.

@anymus: Ott a poszteren hogy "Hamarosan a Mozikban" :D

2019-02-03 15:19:37 - anymus Hááát... A posterre tényleg rá lehetett volna írni "..." jön majd..

2019-02-03 13:53:54 - Syrenia Réz András filmesztéta elmehet a fenébe ilyen kritikák mellett. :D :D
Nem kell feltétlenül a mangákat alapul venni, egy pár éve már a filmadaptációkat család- és mozibarát verzióban készítik, olykor elrugaszkodva az eredeti történettől, hiszen sok értelme lenne 18 karikássá tenni, kizárva egy igen nagy célközönséget... de nyilván ezt nem mindenki értheti...

2019-02-03 13:40:38 - Komuso @murashy , szerintem a magyarazat, ez ajanlo . Ez az ertelme, gondolom. Talan ezert van az ajanloban. Szoval, tudunk rola, varjuk, tudjunk kb mikor jon, olvashatunk "elkepeszto" kritikakat es velemenyeket, stb. Ja, igen, a varakozas nem a legkellemesebb tevekenyseg.

2019-02-03 11:03:28 - murashy Mos két hétig még nézzük itt az ajánlóban az üres filmadatlapot? Nem értem...

2019-02-03 10:02:09 - aranyzsozso megálmodta :-D

2019-02-03 10:00:08 - iphone11 gifacio
Sehol nem játszák a mozik akkor te honnan,hogy nem lesz jó?

2019-02-03 07:57:12 - aranyzsozso Na mit mondtam :-D
De akkor ezt tekintsük jó ommen-nek,mert ,pl az Aquaman nál is azt mondta közepesen gyenge.
Pedig talán mindenidők eggyik legjobb DC filmje volt.De lehetne sorolni még :)
Azt is bírom mikor alapból mindent megmagyaráz,mit hol rontottak el benne.Az se baj,hogy ez a film csak 2 hét múlva mutatják be...
Mit számit az? :) Megálmodta ráérzet!!!
Talán a következő komijába már a második részét is kiellemzi :-D

2019-02-03 06:52:21 - gifacio Mielőtt ezt valaki megnézné, nézze meg az 1993-as Battle Angelt. (Már csak az istentelenül jó zenéje miatt is. Persze pár helyen eltér a mangától) Aztán nyilatkozzon erről a filmről! Vagy vegye a fáradtságot és olvasson el legalább egy képregényt a témában. Mert az eredeti művek ismerete nélkül nem lehet véleményt alkotni erről a filmről. Vagyis nem lehet komolyan vehető véleményt alkotni róla. Oké nyilván nem kicsit shounen hatású a dolog (elég felkapott alaptéma a mangában), száz-egy tucat (nem beszélve az emlékek nélküli androidról), de aztán jóval összetettebbé válik, tehát bátran bele lehet vágni a mangába a film megnézése előtt. (Olyan kb. mintha egy színelőadás alapján akarnád elemezni a művet, ha nincs előismereted a film előtt.)
Hát ezt rendesen kiherélték - Ahogy zsozso megjósolta, igen, elcseszték keményen. Cukisították, nem kicsit. Családbarát gyerekmesét csináltak belőle, holott lehetett volna ez egy brutálisan véres akciómóka is! Aki ismeri az Gunnm japán cuccokat, ott azért van vér rendesen. Még a 90-es évek végén, amikor itthon is populárisabb kezdett lenni az anime, meg a manga, akkor nagy népszerűségnek örvendtek az Alita történetek, pont a cyberpunk, meg a vér miatt. (Pl Mangában a Panzer Kunst rúgást a filmen megnéztem volna... csatak vér mindenhol, falra felkenve... hát nem volt benne... cuki gyerekfilm lett.)
Itt nincs túl sok explicit erőszak. Plusz mivel elvileg (bár szerintem bukás lesz és nem lesznek folytatások) sorozatindítónak szánták, olyan se füle, se farka! Lapos, túleffektelt. Még egyszer mondom, tiniknek lehet, hogy bejön majd, mert azoknak elég a látvány manapság. Tehát egy erős közepest mindenképpen megér. Egyszer nézhető fenntartásokkal.
Ugye, már 2000-es évek elején meg akarták csinálni, de az Avatar (szintén egy túleffektelt tinifilm miatt), a stúdió dobta az ötletet. Ez most ilyen leporolt, újrahasznosított Alita lett, gyerekeknek. 5,4/10 nézhető, de minek, ha ott vannak az eredeti anime-ok, meg a mangák. Nagyon meg fogja osztani a közönséget szerintem. Lesznek akik lesz.rozzok, lesznek akik istenítik. Tipikusan be nem sorolható film - akár sleeper hit is lehet.

2019-02-03 03:26:20 - DarkEagle A két sztorinak max annyi köze van egymáshoz hogy vannak benne robotok és ezzel ki is fújt. :D Nagyon más a két történet, és ezt az alapján mondom hogy mindkettőnek olvastam anno a Manga verzióját ami alapján a filmek készültek. Ez pl sokkal brutálisabb. A mangában elég sok gore jelenet van, fejezések csonkolások stb. Állítólag ez is véres de családbarát filmnek mondják ettől még.

Amúgy még egy kis infó mielőtt sokan hasonlíthatják. A GITS avagy magyarul a Páncélba zárt szellem és ez az Alita mindkettő a 90-ben került napvilágra Mangaként és azóta elég sok film alapjai lettek. Én nagyon várom bár a kritikák ennél is nagyon megosztóak mint a GITS-nél.

2019-02-03 02:29:37 - xXSug95Xx Én mindenképp megnézem :D

2019-02-02 20:55:39 - okor Előre is köszönöm!

2019-02-02 20:44:54 - aranyzsozso Syrenia@Igen roppant modón hasonló a sztori.
Bár szerintem hamarosan itt lesz gifacio,és elmondja mennyire elrontották :-D

2019-02-02 20:23:48 - Syrenia Nekem erről a filmről a Páncélba zárt szellem jutott az eszembe, hasonló a kerettörténet. Én mindenképp megnézem majd egyszer, már csak a látványvilága miatt is. :)

2019-02-02 20:09:18 - aranyzsozso A film Február 13.-án kerül premier előtt vetítésre magyarországon.
Február 14-től pedig a hívatalos forgalmazási nap országos vetítéssel.
Ez a film a NetMozi.com-on hamarosan elérhető!!!!