Egy halom lakodalom

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Band Baaja Baaraat
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2010
Játékidő:
139 perc
imdb_icon értékelés:
7.2
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Manish Chaudhary (Sidhwani), Govind Pandey (), Manu Rishi Chadha (Inspector (as Manu Rishi)), Anushka Sharma (Shruti Kakkar), Ranveer Singh (Bittoo Sharma), Shena Gamat (Chanda Narang), Alok Kumar (Assistant Manager), Kanksha (Preity), Karan Sagoo (Vikram), Manit Joura (), Sushil Dahiya (Brigadier Brar), Chetan Sharma (Younger brother), Shirina Sambyal (Sonia - Tyre King's daughter (as Shirina Singh)), Ranjit Batra (Father), Andrew Hoffland (Tyre King)
Megtekintések:
81 (67)
Leírás:
Az utolsóéves egyetemista, Shruti (Anushka Sharma) nagy álma, hogy esküvőket hozzon tető, illetve a lakodalmas sátor alá. Ezzel szemben Bittoonak (Ranveer Singh) fogalma sincs arról, mihez kezdjen diploma után. Egyetlen dolgot tud biztosan: nem akar apja akaratának megfelelően hazamenni távoli falujába, hogy átvegye a családi gazdaság irányítását. Pedig már a traktort is megvették neki! A menekülőutat kereső fiú nemes egyszerűséggel Shruti nyakába varrja magát, és a számára teljesen ismeretlen rendezvényszervezés világába csöppen. Az egymást nem kifejezetten szívelő fiatalok közös vállalkozást indítanak, és azt az ambiciózus célt tűzik ki maguk elé, hogy ők lesznek a legnagyobb, a leggazdagabb, a leghíresebb esküvőszervező páros. A két fiatal rendezvényszervező se veled, se nélküled kapcsolatát bemutató Band Baaja Baaraat elnyerte a legrangosabb indiai filmművészeti díjat mind a legjobb első rendezés, mind a legjobb pályakezdő férfi főszereplő kategóriájában.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló
Hozzászólások

2019-02-06 18:17:15 - Katina Ez aranyos volt. Valami nagyon gagyira számítottam, és hát na.... tényleg gagyi, de valahogy cuki is. Megdöbbenve ismerem be: tetszett.