Fog és köröm

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Tooth and Nail
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2007
Játékidő:
94 perc
imdb_icon értékelés:
4.9
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Michael Madsen (Jackal - Rover), Robert Carradine (Darwin), Rachel Miner (Neon), Vinnie Jones (Mongrel - Rover), Alexandra Barreto (Torino), Michael Kelly (Viper), Jonathan Sachar (Wolf - Rover), Rider Strong (Ford), Patrick Durham (Shepherd - Rover), Nicole DuPort (Dakota), Beverly Hynds (Victoria), Jeffrey D. Erb (Skinny Man - Forager), Zack Robidas (Yukon), Emily Catherine Young (Nova), Kevin E. Scott (Max)
Megtekintések:
343 (307)
Leírás:
Az apokalipszis után menekülők kósza csoportjai és kannibálhordák járják a vidéket. A civilizált világ már csak fakuló emlék, bár vannak emberek, akik azon dolgoznak, hogy újjáépítsék a társadalmat. Egy ilyen csoport menedéket lel a kihaltnak tűnő kórházban. Falai között egy fiatal lányt találnak, akinek sikerült túlélnie a kannibálok támadását. Hamarosan a kis csapatnak is szembe kell néznie a fenyegető veszedelemmel, egy barbárhorda ugyanis bekeríti és csapdába ejti őket. Ha életben akarnak maradni, fel kell venniük a harcot a kegyelmet nem ismerő ellenséggel.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

Fog és köröm (2007) online, Fog és köröm (2007) letöltés, Fog és köröm (2007) teljes film, Fog és köröm (2007) online film, Fog és köröm (2007) online nézése, Fog és köröm (2007) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.