Casanova

Beágyazott videó
cover
Év:
2005
Játékidő:
112 perc
imdb_icon értékelés:
6.5
Rendező:
Szereplők:
Jeremy Irons (Pucci), Lena Olin (Andrea), Oliver Platt (Paprizzio), Heath Ledger (Casanova), Phil Davis (Guardi), Omid Djalili (Lupo), Stephen Greif (Donato), Leigh Lawson (Mother's Lover / Tito), Helen McCrory (Casanova's Mother), Tim McInnerny (The Doge), Ken Stott (Dalfonso), Paddy Ward (Vittorio), Sienna Miller (Francesca), Charlie Cox (Giovanni Bruni), Natalie Dormer (Victoria)
Megtekintések:
195 (170)
Leírás:
Casanova (Heath Ledger) a világ legnagyobb csábítója, az átváltozás és a humor nagymestere, akinek nő még nem tudott nemet mondani. Legalábbis így volt ez mostanáig. Életében először ugyanis ellenállásba ütközik, amikor útjába kerül Francesca (Sienna Miller), a velencei szépség, aki visszautasítja. Casanova nem is sejti, hogy élete legveszélyesebb játszmája ez: nem csak hírnevét és életét teszi kockára, de az egyetlen esélyét is, hogy elnyerje az igaz szerelmet.

Casanova (2005) online, Casanova (2005) letöltés, Casanova (2005) teljes film, Casanova (2005) online film, Casanova (2005) online nézése, Casanova (2005) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.