Volt egyszer egy Venice

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Once Upon a Time in Venice
Év:
2017
Játékidő:
94 perc
imdb_icon értékelés:
5.3
Készítők:
Rendező:
Szereplők:
Bruce Willis (Steve Ford), John Goodman (Dave), Famke Janssen (Katey), Adam Goldberg (Lew the Jew), Maurice Compte (Oscar), Ken Davitian (Yuri), Adrian Martinez (Tino), Jason Momoa (Spider), Kaleti Williams (Manu), Stephanie Sigman (Lupe), Jessica Gomes (Nola), Thomas Middleditch (John (as Thomas Middeditch)), Thomas Middleditch (John), Jessica Gomes (Nola), Emily Robinson (Taylor), Victor Ortiz (Chewy), Myles Humphus (Tui)
Megtekintések:
348 (202)
Leírás:
Steve Ford magánnyomozó élete teljesen összeomlik, amikor a hírhedt alvilági banda ellopja imádott kutyáját, Buddyt. Amennyiben viszont szeretné látni, végre kell hajtania mindazt az őrültséget, amelyet a banda kér, így kénytelen-kelletlen bele kell keverednie egy drogügyletbe. A helyzetet azt sem könnyíti, hogy közben egy bosszúszomjas szamoai testvérpár, egy uzsorás ostoba bérencei és még számos kétes fazon is a nyomában van. Steve azonban annyira bepöccen, hogy bármire hajlandó azért, hogy visszaszerezhesse szeretett kutyáját.

Volt egyszer egy Venice (2017) online, Volt egyszer egy Venice (2017) letöltés, Volt egyszer egy Venice (2017) teljes film, Volt egyszer egy Venice (2017) online film, Volt egyszer egy Venice (2017) online nézése, Volt egyszer egy Venice (2017) film letöltés

Hozzászólások

2018-04-14 22:29:26 - Katina Vacak, kiábrándító. Olyan "bár ne néztem volna meg" film.