Harry Potter és a félvér herceg

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Harry Potter and the Half-Blood Prince
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2009
Játékidő:
153 perc
imdb_icon értékelés:
7.6
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Alan Rickman (Professor Severus Snape), Jim Broadbent (Professor Horace Slughorn), Timothy Spall (Wormtail), Michael Gambon (Professor Albus Dumbledore), Rupert Grint (Ron Weasley), Dave Legeno (Fenrir Greyback), Helen McCrory (Narcissa Malfoy), Daniel Radcliffe (Harry Potter), Geraldine Somerville (Lily Potter), Julie Walters (Molly Weasley), Emma Watson (Hermione Granger), Bonnie Wright (Ginny Weasley), James Phelps (Fred Weasley), Oliver Phelps (George Weasley), Freddie Stroma (Cormac McLaggen), Jessie Cave (Lavender Brown), Elarica Johnson (Waitress)
Megtekintések:
7,801
Leírás:
Roxfort körül egyre szaporodnak az árnyak. Pedig a hatodik osztályba lépő Harry Potter és barátai számára a Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola mindennapjai is bőven elég izgalmat jelentenek nekik: Harry különleges titkokat hordozó bájital tankönyve, Ron barátnője és Hermione szerelme is épp elég titokzatos és ijesztő. De Harrynek egyre több oka van a félelemre. A halálfalók már mindenütt ott vannak, a dementortámadások szaporodnak, és az iskola fölött megjelenik a Sötét Jegy. Dumbledore abban reménykedik, hogy védence megerősödhet, ha jobban megismeri a múltját. De van veszély, amelyre ő sem készülhet fel.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Elérhető megtekintő linkek: 32

Hozzászólások

2022-02-06 16:15:50 - ricsicsi 1 1 Köszönjük a feltöltést!Sajnos a legrosszabb rész szerintem, csak a végén történik valami.