Gyilkos Nemzedék

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Assassination Nation
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2018
Játékidő:
108 perc
imdb_icon értékelés:
5.9
Rendező:
Író:
Szereplők:
Colman Domingo (Principal Turrell), Joel McHale (Nick), Joel McHale (Nick Mathers), Susan Misner (Rose Mathers), Anika Noni Rose (Nance), Bill Skarsgård (Mark), Cullen Moss (Mayor Bartlett), Jeff Pope (Officer Richter), Bella Thorne (Reagan), Cody Christian (Johnny), Maude Apatow (Grace), Odessa Young (Lily), Suki Waterhouse (Sarah), Kelvin Harrison Jr. (Mason), Noah Galvin (Marty), Hari Nef (Bex), Danny Ramirez (Diamond), Abra (Em)
Megtekintések:
2,473 (2,042)
Leírás:
A réges-régi történet, amely most teljesen új köntös kapott az Assassination Nationben, nem más, mint A salemi boszorkányok, ugyanis Massachusetts államban járunk, napjainkban, a Salem nevű történelmi kisvárosban, hőseink pedig tinilányok, egy Lily nevű szőke lány és három barátnője. Akik olyanok, mind minden más tinilány szerte a világon: élik az életüket, buliznak, kavarnak, kibeszélik egymást és másokat, posztolnak, chatelnek és like-olnak. Aztán egy szép napon a csendes, unalmas város teljesen megvadul, az emberek egymás torkának esnek, a négy lány pedig tetőtől talpig felfegyverkezve, vérvörös műbőr szerkóban várja a végső rohamot. Nem, nem egy zombivírus csapott le Salemre, vagy mérgező vegyi anyag jutott az ivóvízbe, hanem egy hacker kitett az internetre mindent, amit a városiakról csak ki lehet tenni, levelezést, sms-eket, privát képeket, böngészőtörténetet és minden mást, a lányok pedig a kisváros leggyűlöltebb lakóivá válnak. Egyszerre kapunk társadalmi kommentárt, média látleletet és egy hatalmas adag fekete humorral és stilizált erőszakkal megspékelt csajos sztorit.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló
Hozzászólások

2019-03-20 20:01:49 - Movieman Hát.. azér gáz egy kissé a helyzet:D Magafilm meg 1x nézős!!

2019-03-20 12:55:01 - Katina Ez elég beteg volt. És az utolsó mondat... Kiábrándító gondolat volt a mai tizenévesekről. Ennyire azért nem gáz a helyzet.

2018-12-08 14:41:52 - Köszi a leírást.

2018-12-08 14:19:29 - iphone11 Leírás:
Négy tinilány a külvárosból hirtelen a nemzetközi média célkeresztjébe kerül, miután egy névtelen hacker kiszivárogtat róluk minden elérhető információt.