Az utolsó taxi Darwinba

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Last Cab to Darwin
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2015
Játékidő:
123 perc
imdb_icon értékelés:
7.2
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Kelly Butler (Stella), Michael Caton (Rex), Brendan Cowell (Publican), Jeremy Cumpston (Doctor Sharpe), Mercia Deane-Johns (Fay), Alan Dukes (Col), David Field (Dougie), John Howard (Simmo), Ningali Lawford (Polly), Leah Purcell (Sonya), Christopher Stollery (Specialist), Jacki Weaver (Dr. Nicole Farmer), Mark Coles Smith (Tilly), Elliott Weston (Frank), Andrew Ryan (Young miner), Emma Hamilton (Julie), Shareena Clanton (Sally), Brian Taylor (Coach)
Megtekintések:
283
Leírás:
Rex taxisofőr a kis bányavárosban. Egész életében tartózkodott attól, hogy közel kerüljön az emberekhez. Így van ez a legjobb barátja és alkalmi szeretője, Polly esetében is. Egy nap Rex rájön, hogy nem fog sokáig élni. Nem akar senkire sem támaszkodni, főleg nem Pollyra, Így Ausztráliát átszelve Darwinba megy, ahol a törvényes az eutanázia. Útja során azonban olyan emberekkel találkozik, akik miatt átértékeli az életét. Ráébred, hogy élveznie kell az életet, és meg kell osztania azt másokkal.

Elérhető megtekintő linkek: 0
Nincs elérhető megtekintő link.

Hozzászólások

2018-12-08 00:41:49 - bobo1976 Te ez hol van magyarul???????????? mond már el létszi.És nem csak ezzel van gond ahol szép a hozzá szólás is.