Hideg, mint a kő

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Stone Cold
Év:
1991
Játékidő:
92 perc
imdb_icon értékelés:
5.9
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Lance Henriksen (Chains Cooper), William Forsythe (Ice), Brian Bosworth (Joe Huff / John Stone), Gregory Scott Cummins (A.W.O.L.), Richard Gant (Cunningham), Arabella Holzbog (Nancy), Evan James (Gut), Sam McMurray (Lance), Billy Million (Trouble), Demetre Phillips (Greek), Tony Pierce (Tool), Magic Schwarz (Poker (as Magic Schwartz)), Paulo Tocha (Bolivian), David Tress (Brent Whipperton), Robert Winley (Mudfish)
Megtekintések:
138 (103)
Leírás:
Egy motoros szekta brutálisan kivégez három egyházi vezetőt. Huff nyomozó az FBI megbízásából beépül a maffiával is összejátszó kegyetlen szektába, hogy információkat gyűjtsön egy minden eddiginél kegyetlenebb terrorakció terveiről. Rájön, hogy az akcióban befolyásos üzletemberek és politikusok is részt vesznek. Hogy megakadályozza a közelgő mészárlást, életveszélyes játékba kezd, amelyben nem számíthat senkire. Ezért egymaga száll szembe az egész szervezettel, és megállíthatatlanul könyörtelen hadjáratba kezd.

Hideg, mint a kő (1991) online, Hideg, mint a kő (1991) letöltés, Hideg, mint a kő (1991) teljes film, Hideg, mint a kő (1991) online film, Hideg, mint a kő (1991) online nézése, Hideg, mint a kő (1991) film letöltés

Hozzászólások

2018-12-20 19:56:47 - syles Az nem Herby a borítón? :-)

2018-12-06 08:09:42 - gifacio Kőkemény, de kevesek által ismert akciófilm, kiváló szereplőkkel! Lance Henriksen igazi elmebeteg állatot játszik a filmben, a főszereplő meg a 80-as évek vonalát hozza minden megmozdulásában!
A film teli van IGAZI effektekkel,robbanások, ütközések stb... A kaszkadőrmutatványok első osztályúak, egy helikopteres berepülés mind a mai napig TOP10 kategóriában van légi kaszkadőrmutatványok között!
Csak ajánlani tudom, hidd el, nem fogod megbánni, ha bírod az igazán véres és tökös akciófilmeket, akkor ez neked való!

Anno a film megbukott a mozikban, ezzel kinyírta ugye a Stone Group-ot is anyagilag (olyan filmeket hoztak, mint a Nílus gyöngye, Dupla dinamit...), de aztán kultuszfilm lett az akcióőrültek között.