Remény és dicsőség

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Hope and Glory
Év:
1987
Játékidő:
113 perc
imdb_icon értékelés:
7.4
Kategória:
Rendező:
Író:
Szereplők:
Ian Bannen (Grandfather George), Jean-Marc Barr (Cpl. Bruce Carrey), Jill Baker (Faith), Katrine Boorman (Charity), Amelda Brown (Hope), Sammi Davis (Dawn Rohan), Shelagh Fraser (WVS Woman), David Hayman (Clive Rohan), Colin Higgins (Clive's Pal), Annie Leon (Grandma), Sarah Miles (Grace Rohan), Geraldine Muir (Sue Rohan), Derrick O'Connor (Mac), Sebastian Rice-Edwards (Bill Rohan (as Sebastian Rice Edwards)), Susan Wooldridge (Molly)
Megtekintések:
78 (9)
Leírás:
Viharfellegek gyülekeznek Európa egén. Németország megtámadja Lengyelországot, kezdetét veszi a második világháború. A bajbajutott szövetségesét látva az angol kormány hadat üzen a németeknek. A londoni külvárosban élő tízéves Billy édesapját is besorozzák a hadseregbe. A család a távoli, biztonságosnak vélt Ausztráliába akar költözni, azonban Bill édesanyja az utolsó pillanatban mégis meggondolja magát. Az önéletrajzi ihletésű filmben a néző a kisfiú szemével látja a család és az erkölcsi értékrendszer összeomlását.
Elérhető megtekintő linkek: 2
subtitle green mark Megnyitás DVD vidoza.net Megtekintő link 2018-11-05
subtitle green mark Megnyitás DVD 1fichier.com Letöltő link 2018-11-05

Remény és dicsőség (1987) online, Remény és dicsőség (1987) letöltés, Remény és dicsőség (1987) teljes film, Remény és dicsőség (1987) online film, Remény és dicsőség (1987) online nézése, Remény és dicsőség (1987) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.