Mentőcsónak

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Lifeboat
Év:
1944
Játékidő:
97 perc
imdb_icon értékelés:
7.8
Kategória:
Szereplők:
nm0000845 (Connie Porter), William Bendix (Gus Smith), Hume Cronyn (Stanley Garrett), Mary Anderson (Alice MacKenzie), Heather Angel (Mrs. Higley), John Hodiak (John Kovac), Henry Hull (Charles J. Rittenhouse), nm0496938 (Joe Spencer), Walter Slezak (Willi)
Megtekintések:
69 (5)
Leírás:
Egy német tengeralattjáró valamikor a II. világháború idején elsüllyeszt egy utasszállító hajót. Az utasok közül heten menekülnek meg egy mentőcsónak segítségével. A túlélők között van egy elegáns és jócskán elkényeztetett újságíró, egy kemény és mindenre elszánt tengerész, egy ápolónő valamint "csatlakozik" hozzájuk az ellenséges német tengeralattjáró kapitánya is, miután a tengeralattjáró is elsüllyed. Megmenekülésük érdekében mindannyiuknak együtt kell működniük, ám egyik hajótörött sem ért a navigáláshoz. Ezt a kényes feladatot kénytelenek átengedni a meggyőződéses náci német tisztnek, aki végezni akar majdnem mindannyiukkal, még mielőtt elérnék az utánpótlást biztosító német hajót. Az ördögi tervre fény derül, és a menekülőknek cselekedniük kell... Alfred Hitchcock eme ritkán látható remekművét a második világháború alatt forgatta. Az alkotást 3 Oscar-díjra jelölték.
Elérhető megtekintő linkek: 1
subtitle green mark Megnyitás DVD openload.co Megtekintő link 2018-11-04

Mentőcsónak (1944) online, Mentőcsónak (1944) letöltés, Mentőcsónak (1944) teljes film, Mentőcsónak (1944) online film, Mentőcsónak (1944) online nézése, Mentőcsónak (1944) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.