Szülői felügyelet nélkül

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Parental Guidance
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2012
Játékidő:
105 perc
imdb_icon értékelés:
6.0
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Billy Crystal (Artie Decker), Bette Midler (Diane Decker), Marisa Tomei (Alice Simmons), Tony Hawk (Tony Hawk), Jennifer Crystal Foley (Cassandra), Rhoda Griffis (Dr. Schveer), Steve Levy (Steve Levy), Tom Everett Scott (Phil Simmons), Gedde Watanabe (Mr. Cheng), Bailee Madison (Harper Simmons), Joshua Rush (Turner Simmons), Kyle Breitkopf (Barker Simmons (as Kyle Harrison Breitkopf)), Madison Lintz (Ashley), Mavrick Moreno (Cody), Cade Jones (Ivan Halloran)
Megtekintések:
356 (144)
Leírás:
Alice három gyereket szült és nevel, de most új munkája van, ami miatt el kell hagynia a várost. Megkéri hát szüleit, Artie-t és Diane-t, hogy vigyázzanak a kölykökre, de hamar kiderül, hogy a nyugalomra vágyó nagyszülők módszerei már eléggé idejét múltak, és nem működnek a 21. századi gyerekeken.

Hozzászólások

2018-11-04 18:47:13 - GRIFF "Alice három gyereket szült és nevel, de most új munkája van, ami miatt el kell hagynia a várost. Megkéri hát szüleit, Artie-t és Diane-t, hogy vigyázzanak a kölykökre, de hamar kiderül, hogy a nyugalomra vágyó nagyszülők módszerei már eléggé idejét múltak, és nem működnek a 21. századi gyerekeken."