A fagy fogságában

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Deep Winter
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2008
Játékidő:
96 perc
imdb_icon értékelés:
4.8
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Michael Madsen (Dean), Robert Carradine (Coach Dando), Luke Goss (Stephen Weaks), Jeff Johnson (Coach), Peyton List (Elisa Rider), Eric Lively (Tyler Crowe), Joshua David McLerran (Hubert Haddad), Cody Weselis (Young Mark), Michael Pulte (Flip), Kellan Lutz (Mark Rider), Ryan Templeman (French Boarder #2), K. Danor Gerald (Buzzman), Shane Anderson (CJ), Betty Austin (Mother), Doug Gibbons (Father)
Megtekintések:
265 (94)
Leírás:
Egy vérprofi síelő és egy merész snowboardos elképesztő sebességgel száguldoznak le a legmeredekebb hegyoldalakon is. Legújabb úticéljuk Alaszka; fel is fogadnak egy tapasztalt vezetőt, hogy minden körülmény ideális legyen az új rekord felállításához. Arra azonban egyikük sem számít, hogy a magasból elindul egy egyre növekvő lavina, amely iszonyatos sebességgel közeledik feléjük. Csak előre menekülhetnek, méghozzá minél gyorsabban, hiszen ezúttal az életük a tét.
Hirdetés - sFilm.hu ajánló

A fagy fogságában (2008) online, A fagy fogságában (2008) letöltés, A fagy fogságában (2008) teljes film, A fagy fogságában (2008) online film, A fagy fogságában (2008) online nézése, A fagy fogságában (2008) film letöltés

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.